reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

mi się wydaje że mojej Martynie już powoli zczyna się stabilizować waga, ona teraz ma 7, 3kg, Tobi ma wiecej, Wiktorek też ma około tylu, Nadi już też dochodzi do 7kilo więc powoli zaczyna się to wyrównywać

reklama
Albi super stronka. A mam pytanko czy znacie moze adresy sklepow z ubrankami i roznymi innymi artykulami dla dzieci gdzie mozna zamawiac przez internet,oprocz allegro???? Bylabym bardzo wdzieczna,bo ja znalazlam tylko Dino a tam nic szczegolnego mi sie nie podoba:-(

wlasnie wczoraj jak bylam u lekarza to pytalam sie czy to dobrze zeby Karol siedzial juz tak sztywno na kolanach i wogule i lekarz mowil ze owszem jesli dziecko samo sie podnosi to znaczy ze jest silne oczywiscie nie za dlugo bo sie szybko meczy ale specjalnie nie mam go ograniczac no i musze bardziej uwazac zeby nie wypadl z wozka i opuscic luzeczko nizej Lukasz i Wiki nie siedzieli do 8 miesiaca a majac 10 zaczeli chodzic wiec z tymi regulami jest roznie ale zawsze lepiej spytac lekarza zeby sie nie denerwowac

kamalodz chcialam Ci pomoc i weiesz co nie ma sensu zebym to kopiowala .wpisz w google odziez dziecieca i gotowe!a na allegro aukcje maja takze sklepy wiec moze maja jakies swoje strony podane;-)
Dziuba gratulujemy i zyczymy samych piatek !:-)hm....jade zaraz do sklepu to poszukam ta grzechotke:-D

Dziuba gratulujemy:-)Zdolniacha z Ciebie
Albi- ja tez mam ta grzechotke. Rzeczywiscie jest rewelacyjna. Polecam:-)
My siedziemy teraz w domku. Przyjechal ten majster klepka od zmywarki. Oczywiscie probowal sie wymigac ze to niby nie jego wina ale juz ja go naprostowalam. Zaczelo sie chmurzyc wiec sciemniamy teraz. Zjemy obiadek i idziemy dalej. Najwyzej zaloze folie na wozek ale licze na to,że nie rozpada sie.
B- Asiu dzieki za info. Chyba cos z tego wybiore. Pojde do apteki i cos kupie:-)

reklama
Asia nie ma za co;-)zawsze sluze pomoca na ile jestem w stanie:-pHelenko fajnie ze wiesz na czyms stoisz jesli chodzi o to siadanie Karolka!:tak:Kubus leci po amku

Do góry