reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
esti kochana wybacz ale potrafie czytac wyraznie pisze na dole "OD PIERWSZYCH DNI ZYCIA" moze sie nie znam ale czytac jeszcze umiem - chyba..
ta salatka jest z owocow i jajek, a do tego kromeczka vasy i jest extra kolacyjka lekka no majonezu tam jest troszczke ale to sie spali :-)

- awokado,
- 2 jajka,
- cebula,
- zabek czosnku (moze byc przyprawa),
- cytryna,
- majonez.

avocado przecinamy na pol, wyrzucamy pestke, miazsz wyskrobujemy na talerz. przekrajamy cytryne, wyciskamy jedna polowe na talerz z avocado, mieszamy i rozdrabniamy widelcem. ugotowane jajka obirac, pokroic w drobniutka kastke, to samo robimy z cebula. wrzucamy to na talerz z avocado dodajemy lyzeczke majonezu (tylko do zalamania smaku avocado i cytryny), wyciskamy czosnek, dodaje my do smaku przyprawy np: sol, pieprz, oregano, wyciskamy druga polowe cytryny, mieszamy i gotowe:)))

Brzmi apetycznie..............:-pale bez jajek, bo ja nie znoszę
Salik nie twierdze ,ze nie umiesz czytać................no dam głowę ze pisało od roku.........Wczoraj byłam w sklepie i promocja w dodatku była.............i też Kolastyny .............może maja 2 rodzaje?????

A co do sałatki...właśnie znalazłam za lodówką przepis.....bo rozmrażałam i odsunęłam żeby wytrzeć na mokro.
Ananas z puszki , czerwona paryka, majonez i czosnek.kiedyś jadłam,,,,,,,,,.pyycha chociaż dziwne połączenie:szok::laugh2:

168 wzrost, najbardziej wkorzaja mnie grube uda! i wielkie pośladki:(

Załączniki

• DSCF0779.JPG
    DSCF0779.JPG
    11,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Do góry