reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja nie chcialam isc z powodu komarow itd. gril, czy ognisko smierdzi i z malym kilka godzin na ogrodku to by byla wieksza katorga niz siedzenie w domu samej, bo wszyscy by sie bawili a ja z malym, to powiedzial ze idzie sam , nie pale tylka czasem (ze zlosci) a on spi, wykapalam sie i nic nie czuc

reklama
ty nam sie tu nie tłumacz, nawet macha nie bierz masz być zdrowa bo teraz jestes mamą i musisz o Siebie dbać.:happy:

Ja albo idę gdzieś ze swoim menem albo nie idziemy w ogóle............chyba że ja zaplanuję wieczór sobie..przyjdą do mnie kumpele a on z kolegami gdzieś......jeśli to sie zdarza to jest tak ze jakieś pary do nas przychodzą albo małżeństwa dziewczyny zostają a chłopaki idą ...................babski wieczór mamy a oni męski.Ale to sie zdarza bardzo rzadko
Sali nie pal kobieto...................:no::no::no:

byłam u adama godzine temu ,popijają równo i obiecywał ze przyjdzie o 21 pomoc mni w kompieli małego i..... nadal go nie ma... dosyć ze nit mi nie pomaga z małym to on też mi tego nie ułatwia, najlepiej wyjść i mieć wszystko w d..pie.
Salik- tez mam paczkę papiuerosów w zanadzu, jak mnie wko..ia coś to robie macha...

a my juz najdzeni wykapani i synek slodko spi:happy:przyszedl stroj ,,,,,,,,nawet fajnie w nim wygladam gdyby nie ta oponeczka:-Dlaski witajcie w klubie......ja naprawde rozumiem ze potrzebuja sie wyrwac po pracy ale do przesady.......moj tez raz tak zrobil to zadzwonilam ze kapiemy i ma byc bez gadania za 5 min i wiecie ze przyszedl???a jak makego wykapalismy nakarmilismy i zasnal to poszlismy razem....:tak:nie warto sie wkurzac a jedynie powiedziec co boli i ze tez potrzebujeci pomocy i ze to tez ich dziecko ,,,,ze nie chcieli by zebyscie ich zostawialy z tym wszytskich samych od razu sie przestrasza :-p-ja to powtarzam mojemu w kolko i chyba w koncu dotarlo;-)
Salik hm.........sprubuje jeszcze raz moze caly folder wyslac troche Ci zasmiecie skrzynke :-p:zawstydzona/y:

Hejo...
Est- Przykro mi z powodu kolezanki:-(
joaaa - wiem, że łatwo mówic ale olej go, odpocznij, i miej go w nosie. A jutro jak bedzie na kacu to wez go na zakupy!!!Niech cierpi...
moje malenstwo tez juz slodko spi...Dzis bylismy na zakupach z dzieciatkiem i kurcze byl idealny. Nie plakal, nie denerwował sie ale obserwował wszystko z niesamowitym zaciekawieniem....Zjadł mleczusia w Ikei i było git....
A teraz kurde zapowiadaj we Wrocławiu burze...a ja sie potwornie boje burz...Wiem,że to smieszene ale to moja fobia:zawstydzona/y:
Kurcze zasatanawiamy sie z K nad wyjazdem do Portugali z last minute. Tylko.... małego nie bedziemy pakowac w samolot bo jest za mały i nie wiem czy bede mogal zostawic go na tydz u mojej mamy. To dopiero plany na wrezsien ale mam watpliwosci

Hejo...
moje malenstwo tez juz slodko spi...Dzis bylismy na zakupach z dzieciatkiem i kurcze byl idealny. Nie plakal, nie denerwował sie ale obserwował wszystko z niesamowitym zaciekawieniem....Zjadł mleczusia w Ikei i było git....
A teraz kurde zapowiadaj we Wrocławiu burze...a ja sie potwornie boje burz...Wiem,że to smieszene ale to moja fobia:zawstydzona/y:i
ja tez panicznie sie boje burz nawet jak jestem w domu.zupelnie niewiem czemu

reklama
Aisa przez tydzien bez małego ja bym umarła i zadne wakacje nawet na Fiji by mi tego nie zrekompensowały, po prostu bym nie wypoczeła. Nie wiem kiedy wy sie wybieracie do Portugali ale my męzem i Dawisiem chcemy lecien na początku października do Limassol na Cypr. Tam mieszka moja psiapsioła i ja przy okazji wyjazdu pofatyguje sie tam na rozmowy w sprawie pracy,kto wie moze sie uda:rofl2:.

Do góry