reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wszystkie dzieciaczki sliczne, mozna zjesc;-)
Dusia glowke juz slicznie podnosi i z jaka klasa, grubasna piastka w buzioli:-D
duma mnie rozpiera!

reklama
Mi Nicolka na drugim zdjęciu moją młodą przypomina :-)
Laski, skąd wziąć ten gluten do dodawania do posiłków? Szukałam w dwóch marketach kaszek glutenowych, ale są same kombinowane, owocowe, bananowe, z sucharkami, a ja chciałam taką czystą bez dodatków...
gluten dostepny jest w kaszkach dla starszych dzieci. Agnie uważaj na niego. Co prawda tylko 1 % populacji ma na niego alergie ale dzieci w blisko 80% ma na nie nietolerancje, która w 99% konczy sie na maxa do 4 roku życia.

a to moj synek z moja mama:happy:

Załączniki

• P1000352.JPG
    P1000352.JPG
    78,6 KB · Wyświetleń: 23
Aniusia jakbyś nie pokazała zdjątek w samej pieluszce Dusi to bym w życiu nie powiedziała, ze jest taka rubaśna.
Anja wiesz co ja daje młdemu na zapchanie brzuszka. 240 ml wody 6 miarek mleka + 4 miarki kaszki malinowej dla dzieci powyzej 4 miesiąca i jest nazera jak cholera. Jest to bardzo geste, wiec jak wypije to daje mu wode do popicia a jak nie chce z butli wode do daje ok 6 łyzek do zup.

a to synek jak slicznie podnosi glowke i szuka mamci i jak puszcza banke dla Martysi:laugh2:

Załączniki

• P1000357.JPG
    P1000357.JPG
    115,7 KB · Wyświetleń: 18
  • P1000359.JPG
    P1000359.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 20
Hmmm, wszędzie piszą, że wg tego nowego rozkładu żywieniowego, dzieci po 4 miesiącu powinny dostawać 2-3 g glutenu dziennie do jednego posiłku... Już zupełnie się zakręciłam :-)

kaszki sa chyba od 9msc n i sa na mleku a moja na mleko uczulona, a po kleiku boli sa brzuszek.:-(

to wszytsko tak skomplikowanie brzmi jesli chodzi o zywienie maluszkow:-(ja taki lewus w kucharzeniu nie wiem jak sobie poradze....:baffled:co kiedy czym rozcienczyc , co dodac yh,,,,,:zawstydzona/y:mam nadzije ze mi pomozecie zebym jakiejs durnoty nie zrobila:no:

reklama
Albi wklej zdjecie Dawisia w jakiejs fajnej czopce:rofl2:
Agne nie dziwie sie teraz kazda mamcia chce byc na czasie ze wszystkim i w koncu idzie zglupiec....a lekarze tez madrzy kazdy inaczej mowi....:dry::sorry2:

Do góry