reklama
G
goscinnie
Gość
gluten dostepny jest w kaszkach dla starszych dzieci. Agnie uważaj na niego. Co prawda tylko 1 % populacji ma na niego alergie ale dzieci w blisko 80% ma na nie nietolerancje, która w 99% konczy sie na maxa do 4 roku życia.Mi Nicolka na drugim zdjęciu moją młodą przypomina :-)
Laski, skąd wziąć ten gluten do dodawania do posiłków? Szukałam w dwóch marketach kaszek glutenowych, ale są same kombinowane, owocowe, bananowe, z sucharkami, a ja chciałam taką czystą bez dodatków...
G
goscinnie
Gość
Aniusia jakbyś nie pokazała zdjątek w samej pieluszce Dusi to bym w życiu nie powiedziała, ze jest taka rubaśna.
Anja wiesz co ja daje młdemu na zapchanie brzuszka. 240 ml wody 6 miarek mleka + 4 miarki kaszki malinowej dla dzieci powyzej 4 miesiąca i jest nazera jak cholera. Jest to bardzo geste, wiec jak wypije to daje mu wode do popicia a jak nie chce z butli wode do daje ok 6 łyzek do zup.
Anja wiesz co ja daje młdemu na zapchanie brzuszka. 240 ml wody 6 miarek mleka + 4 miarki kaszki malinowej dla dzieci powyzej 4 miesiąca i jest nazera jak cholera. Jest to bardzo geste, wiec jak wypije to daje mu wode do popicia a jak nie chce z butli wode do daje ok 6 łyzek do zup.
G
goscinnie
Gość
Basia fajnego masz syneczka wiesz ;-).
Ja kurde znowu przytyłam
Ja kurde znowu przytyłam

to wszytsko tak skomplikowanie brzmi jesli chodzi o zywienie maluszkow:-(ja taki lewus w kucharzeniu nie wiem jak sobie poradze....
co kiedy czym rozcienczyc , co dodac yh,,,,,
mam nadzije ze mi pomozecie zebym jakiejs durnoty nie zrobila
co kiedy czym rozcienczyc , co dodac yh,,,,,
mam nadzije ze mi pomozecie zebym jakiejs durnoty nie zrobila
reklama