reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewa, rozumiem i współczuję.:-( Ale to dla jej dobra, po każdym wyjeździe będzie zdrowsza - ta rehabilitacja działa przecież. Tylko jej może nie pokazuj, jak cierpisz, mów że oczywiście tęsknisz ale tak żeby nie czuła się winna czy coś w tym stylu.
A mój Mążuś to taki muzykant jest i też kiedyś grał w orkiestrze.:tak:

reklama
hehee Albi superowo!!!:-)Ewcia uszy do gory!!jeszcze troche i wogole Ci wyfrunie z gniazda:sorry2:
ostatnio dopadlam artykul ze mamy sie tatuluja po porodzie:rofl2:hm.............kocham tatuaze....mysle nad nastepnym wiem wiem wariatka ze mnie:dry:

wiem Basia...ale jak wyfrunie to w poszukiwaniu szczęścia a nie na przymusową rehabilitację, której nie lubi od dnia urodzenia.... heh, idę spac..moze jutro wstanę z nowymi silami....

ojj ale sie spisalyscie znow, a tylko chwilke mnie nie bylo:) nicolke wykapalismy troszke pozniej niz zwykle bo sobie przedluzyla drzemke popoludniowa a potem nie chciala zasnac i trzeba bylo sie z nia dlugo bawic, ale o 10 zasnela i juz pol godziny spi:-) a byla u nas mojego meza siostra z mezem i tez dlatego nie mialam jak pisac. a co do podobienstwa naszych dzieciaczkow to mimo, ze podobne ale roznice sa:)):tak: poczekamy jeszcze troszke i wyrosna z nich przystojniaki i laseczki, ze cho cho:tak::-):-D juz takie piekniusie sa:laugh2:

20 stron do nadrobienia- nie ma szans! 5 przez 10 poczytalam.

Esti- wspolczuje!!!!
Ewa- zycze sily i wytrwalosci a Julce duuuzo zdrowka!

A tak poza tym to dyskusja na temat kaszek , zupek itp.

kolejne osiagniecie Mimisi- zasmiala sie kilka razy w glos jak P otwieral i zamykal szyberdach- miala ubaw po pachy :-D:-D
wklejam kilka fotek z pensylwani.

Załączniki

• 006.JPG
    006.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 34
  • 024.JPG
    024.JPG
    102,5 KB · Wyświetleń: 32
  • pensylwania_002.jpg
    pensylwania_002.jpg
    497,2 KB · Wyświetleń: 33
  • pensylwania_006.jpg
    pensylwania_006.jpg
    753,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 039.JPG
    039.JPG
    73,5 KB · Wyświetleń: 38
Ewa życzę Juleczce dużo zdrówka!!
pumi, to ten prezent z okazji urodzin?? świetny!!!!!!!!!!!!! to potwierdza nasze ostatnie stwierdzenie - faceci to takie dzieci, tylko rozmiarem większe :laugh2:
a D znowu podobna do tatusia :laugh2:

Witm
dwa dni mnie nie bylo a tu tyle czytania mialam ale nadrobilam
Spoznione zyczonka dla Adusi, Dawidka i Kacperka

reklama
mili nie tylko ty mialastaki problem ja czytal ponad pol godziny a od wczoraj wieczora mnie nia bylo, i w przerwie mosialam dac mojemu malemu deserek :-) wczoraj mialam wypic pifko i wrocic do was ale po tym piwie zrobilam sie taka slaba ze spac poszlam :-D a teraz wkleje wam fotki z wczorajszego dnia.
1- moj jacek i Wiktor
2- moi dziadkowie (pradziadkowie Wiktora) i moj brat
3,4- moj braciszek Kacperek
5- moj braciszek i moja najmlodsza siostra

Do góry