reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam z rana :)
wczoraj byla taka sliczna pogoda:tak: a dzis....hmmm....sloneczka nie ma, zimno, ponuro...:no::wściekła/y: nicoluska budzila sie prawie co godzine, a zasnela ok 23:30, ahhh...
no i takie to butki :)
ja tez sie boje co to bedzie na chrzcie, bo jest zaplanowany na 17 sierpnia, kiedy juz bedziemy w pl w domku. nicola bedzie miala juz prazwie 6,5 m-ca a juz nie moze chwilke posiedziec w jednym miejscu, tylko trzeba ja nosic, podrzucac i chodzic, byleby tylko nie stac w jednym miejscu:tak: nie wiem jak zareaguje na tyle ludzi w kosciele i na organy i na ksiedza:confused::baffled:no ale coz zobaczymy:sorry2:

reklama
hehe, sylka, jak coś to nie piłam konkretnie do Ciebie... ale serio czasem śmieszne sytuacje były...
Dlatego ja uwielbiam to forum :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie no a ja nie myślałam, ze to tak na prawdę do mnie , ale mi sie przypomniało:tak:

hhihihi
teraz będziemy się za wszytko przepraszać, ze skrajności w skrajność;-)
ja sie nie obarżam
pisze jak było a każdy interpretuje jak chce

Pulinek ta rehabilitacja to są takie ćwiczenia, a raczej instruktaż dla nas rodziców, bo jak pani doktor powiedziała, że Kacperek na rehabilitację się nie kwalifikuje
a zaczęło sie od tego, że Kacpero często przekręcał główkę w prawą stronę, a teraz mu sie odmieniło i przekręca na lewą, tzn częściej na tej stronie spi
i tak jak opowiedziała pani doktor to są jego upodobania a nie jakieś nieprawidłowości

dzidzia to straszne, przecież mozna zostawić w szpitalu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, to nieludzkie:no::no:

Filipek słodziak pierwsza klasa:-D:-D i oczka takie maslane- bomba:-)
i zgadzam się podobny do ciebie:tak::tak:

albi ale ty mieszkasz w metropolii więc nie sądzę, żeby jeszcze u was byli tak konserwatywni księża( choć jak piszesz jeden sie znalazł:tak:)

my kiedys z mężulem spowiadaliśmy sie przed ślubem tzn chyb to było 3 spowiedzi
no i za którymś razem nie dał mi rozgrzeszenia pacan jednen:angry:, to sie wkurzyłam i nie czekałam co on ma do powiedzenia tylko wstałam i odeszłam od konfesjonału, to poleciał za mna i zapraszał ponownie, matoł!!!!

ale się ludzie gapili :-D:-D:-D

Nie wiem czy Was to interesuje?W Polo Markecie od jutro będzie promocja na Haggisy(prawie 34 zł).No i dobrze że ma być już bez sporów i że o to prosiłyście.Ja jestem na tak-bez sporów i konfliktów i będę pisała już tylko i wyłącznie o Mikim bo wolę już uważać.Postaram się zrobić kilka jego fotek to Wam wkleję bo nie robiłam ostatnio.

Hejo
joaaa- Ty jestes naprawde sliczna laseczka :)
Dzieciaczki to sa naprawde słodziaczki:-):-)Wszystkie- bez wyjątku
My dzis od rana kursowalismy poo Factory Outlet bo sa mega wyprzedaze...Kupilam sobie bluzke, spodnie a malemu czapulinke
Oto kilka fotek Boryska- mam nadzieje,że go jeszcez pamietaja cioteczki ;-)
1- z wakacji na Kaszubach
2- na nowym krzeselku
3- z ciociami- ta na lezaczku ma MPD)

Załączniki

• IMG_1444.JPG
    IMG_1444.JPG
    122 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC00591.JPG
    DSC00591.JPG
    250,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC00589.JPG
    DSC00589.JPG
    299,5 KB · Wyświetleń: 35
Łe popierdzielo sie troszke
2- w łozeczku akrobacje mpojego synka
teraz bedzie z ciociami

Załączniki

• DSC00580.JPG
    DSC00580.JPG
    418,9 KB · Wyświetleń: 40
Sylka- ja tez kiedys nie dostałam rozgrzeszenia:-):-):-)Kiedy wymienilam wszystkie grzechy zapytal sie mnie o czystosc przedmalzenska. To go zapytalam o co mu chodzi:-):-DA on na to,że zatailam grzech i nie da mi rozgrzeszenia...Nie to nie- ja sie spowiadam przed Bogiem a nie przed baranem

asia gdzie sie diabełku podziewasz?:wściekła/y::tak::-D:-D:-D:-D
aaaaaaaaaa
zapomniałam swietne to zjątko na żaglach
mnie też sie marzy:sorry2::-(

ale nie mamy czasu całe dnie męzulo na poddaszu:-(

a Borysek taki podobny do ciebie ale do męzula też troszeczkę:tak::tak::tak:

zmykam na rehabilitacje
pa

Asia wygladasz świetnie a Borys na kwał zdrowego bysiorka. Moim zdaniem wcale nie wazy za mało. Jak fajnie, ze juz jestes

reklama
mi została jeszcze jedna spowiedz, ale na pierwszej ksiadz długo sie zastanawiał nad rozgrzeszeniam, bo mam dziecko przed ślubem i pytam sie w kólko czy żałuje? no kurde ja dziecka nie żałuje ze mam, ani tego ze sie kochamy z A... bo na tym tez opiera sie związek, to kazał mi kupić ksiazke "kiedy jestem płodna ,a kiedy nie" matoł !!!! ale dał dał rozgrzeszenie

Do góry