reklama

stycznióweczki u lekarza:)

KArla nie martw sie na pewno wszytsko sie wyjasni i okaze sie z e nie taki diabel straszny a co do usg to ja mam robione co miesiac by dokladnie monitorowac wiek dzieciatka i termin porodu bo na pocztaku nie bylo jasne czy to bedzie styczen czy luty:tak:

reklama
Karlam nie denerwuj się na zapas. Poczekaj na to co powie ci lekarz i zastosuj się do jego poleceń. Nie masz innego wyjścia. A po co masz sobie za wczasu włosy z głowy rwać? To nie posłuży ani tobie ani dziecku. Trzymamy za was kciuki, by było wszystko dobrze :tak:

No ja jestem juz po wizycie. Na szczęście u mnie wszystko dobrze. Ciśnienie w normie, szyjka zamknięta bez żadnych problemów. Poród powinien odbyć sie w terminie co też pokazuje usg, ale wszystko jest mozliwe. Dzidzia oki, waży ok 2500-2600 g tylko obróciła się bokiem, że znów nie mogłąm dobrze sobie obejrzeć cóż się skrywa między nóżkami. Serduszko pięknie bije i ruchy sa jak trzeba więc wszystko jak ma być. Ze spokojem oczekuję następnej wizyty, która ma sie odbyć dopiero 19 grudnia.:-)

Karlam dobrze,że robisz wyniki przed wizytą bo byś się zamartwiała.A w ciąży te normy dla "normalnych" są inne niż dla ciężarówek...na pewno będzie ok.Trzymaj się.

Ja się też zastanawiam czy aby nie zrobić sobie wyników tak sama od siebie:confused::confused::confused: Wizytę mam 8.12 zobaczymy, jeśli coś mi będzie do 07.12 to na pewno się pofatyguje do laboratorium i dla świętego spokoju zrobię morfologię i mocz:tak:

Karlam nie martw sie. Ja mialam w ostatnim badaniu te leukocyty 6-8 i lekarz pytal, czy bralam jakis antybiotyk, bo jemu to wyglada na pozostalosci po lekach. Wiec u Ciebie tez pewnie nie bedzie to nic zlego.
Wiola dobrze, ze wszystko ok. Fajna masz ta lekarke, ze dalej dala Ci termin wizyty na za 3 tygodnie, mimo tak zaawansowanej ciazy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry