reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Aniay to od zapalenie pecherza moczowego? rany ale sie teraz wystrachalam!!! :eek::baffled::baffled::sick::sick::sick::confused::confused::nerd::nerd: a mialas wczensiej to zapalenie jakos wykryte tzn czy robilas badania wczesnije na to, bo ja wlasnie mam infekcje drog moczowych i mam nadzieje ze dzisiajsze wyniki badan mnie uspokoja.....

reklama
Aniay trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj.

Karlam i jak te Twoje wyniki? Masz je juz? Mam nadzieje, ze do lekarza idziesz dopiero za tydzien??

MELDUJE SIE Z WYNIKAMI :-)

krwinki biale w moczu 4-6!!!! jupi!!!! furagin zadzialal!!!!!

ale za to pojawily mi sie liczne nablonki plaskie i okragle 1-2 no i w sumie nie wiem co to znaczy:confused::confused: moze Wy cos wiecie?

aha no i w skladnikach mineralnych napisane mam: pojedyncze szczaw. wap.
(chyba chodzi o wapń) ale tez nie wiem co to znaczy :-(

NAJWAZNIEJSZE ZE LEUKOCYTY NISKIE CZYLI INFEKCJA USTAPILA!! :-)

nota bene do lekarza ide za tydzien :-)

karlam, jak wczesniej pisalam infekcje w moczu wykryli u mnie juz jakis czas temu. Jaks ie w szpitalu okazalo jednak gdzies im sie karta zapodziala i dlatego nic sie o tym nie dowiedzialam. Jakbym wczesniej byla leczona to by nie doszlo do tej akcji skurczowej. Ja infekcje drog moczowych mam srednio raz w miesiacu :/ ale jak lecze to jest ok. Co do szczawianowow w moczu to prawdopodobnie mozesz miec ''groz na nerkach'' jak to moj mezulo powiedzial, jak sie okazalo ze mam kamyczki w nerkach.Bylam z mezulem lekko przerazona tymi skorczami,na cale szczescie nie zaczelam sie nawet rozwierac bo wyatrczajaco szybko trafilam do szpitala. Tkze dziewczyny nie lekzewazcie problemow z pecherzem bo moze sie to niezadobrze skonczyc

Karlam ja też mam szczawiany w moczu. To nic groźnego, bo to minerały, ale osadzają się na nereczkach, więc warto zapodać sobie czasem szklaneczkę piwka :tak:

Karlam ........ no właśnie te nabłonniki to ja mam :wściekła/y: , ale do tego jeszcze bakterie. W sumie nabłonniki płaskie miałam już we wrześniu ale były one nieliczne, a teraz bardzo liczne, więc jeśli jest ich niewiele to to raczej nic groźnego :-)

Karlam no to dobrze. :tak:
A co do tych nablonkow, to ja je mam od samego poczatku i nic mi lekarz o nich nie mowil, wiec pewnie sa malo istotne jezeli w malych ilosciach, a te szczawiany wapnia tez mam i tez cisza na ich temat. Wiec pewnie ne masz sie czym martwic. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry