reklama

stycznióweczki u lekarza:)

O tą infekcję pęcherza, to w ciąży szczególnie łatwo, a zwłaszcza na koniec... Mnie to dzidzia tak uciska pęcherz, ze musze mieć blisko kibelek...mam nadzieję, ze mi się nic nie zrobi....

reklama
MariaOla ale sie nam trafilo :-( ja badania robie w srode i wyniki odbieram w srode, bardzo sie martwie, Kamila pytanie do Ciebie, ten furagin strasznie zmienia kolor moczu, rano to normalnie oczojebny pomaranczowy mocz mam i chyba takiego do labolatorium nie powinnam dawac co? moze na wieczor przed oddaniem porannego moczu nie weze furaginum?? pytam Ciebie co o tym sadzisz bo pisalas ze furaginum nie jest Ci obce:eek:

Tak dokładnie. Tez myślę , że jak wieczorem nie weźmiesz to mało ci to da, musiałabyś nie brać chociaż cały dzień poprzedzający badanie, a i tak może on zafałszowac wyniki, że niby bakterii mniej, a może być tak , że jak odstawisz bakterie moga wrócic od razu. Mi lekarz dawał takie dawki, że opakowanie się skończyło, nic nie brałam gdzieś 2 dni-1,5 dnia i wypadało badanie moczu. Nawet jak ziołowy Urosept bierzesz to on też mimo, iż nie daje takiego jaskrawego kolorku, może fałszowac badanie, jeśli brałaś go dzień przed-lecz Urosept to chyba szybciej ulatnia się z organizmu....

opakowanie furaginum przewidziane jest na 10 dni, czyli w sumie jeszcze dwa dni do konca opakowania ale lekarz kazal mi zrobic badanie po tygodniu brania wiec w sumie w trakcie, no coz zrobie jutro rano badanie ale na noc nie wezme tabletek, zobaczymy co mi wyjdzie, jak tak kazal zrobic to zrobie.... choc naprawde dziwne to troche :szok:

Ja dostałam AMOTAKS, jest tam 16 tabletek, więc na 8 dni, ale mi zaś gin nie kazał robić kolejnych badań, mam tylko wizytę za 2 tygodnie :confused:

No a ja wlasnie z dwunocnego pobytu w szpitalu wrocilam. Od kilku dni mialam skorcze ale w poniedzialek to normalnie maskara, co 10 minut z zegarkiem w reku, bolesne i wogole... No to pojechalam do szpitala, okazalo sie ze takie paskudne zapalenie pecherza ze zaczelo sie wszytko skurczac i przygotowywac do porodu. Dostalam antybiotyk i przeszlo, takze jak juz dzisiaj pod ktg lezalam to mialam rowniutka kreseczke :PMala rozwija sie calkiem dobrze 2175 okolo wazy. A ja sie nie wyspalam po dziewczyna z ktora lezalam na sali tak chrapala ze ludzkie pojecie przechodzi, takze zaraz ide spaciu. Dobranoc ;)

Aniay Jak fajnie, że wszystko u was dobrze. Całe szczęście, że jeszcze udało wam się nie rozdwoić ;-) Ale masz rację, idź sobie pospać, a jak już się wyśpisz to wracaj do nas :-D Miłych snów życzę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry