reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Jeszcze Xmamuśka nie wróciła od lekarza...na pewno wszystko ok.
Ja dziś oddałam moczyk;-)a wyniki z morfologii jak dla mnie mogłyby być lepsze...

reklama
No i już po wizycie. Moja lekarka jak zobaczyła wyniki to była w szoku :szok: Powiedziała że są złe, powiedziała że krew w moczu wskazuje na kamyk na nerkach :-( ale nie mam leukocytów podwyższonych więc to dziwne, :szok: przepisała mi Zinnat i Furaginium. I powiedziała że jak skończę brać to po jednym dniu przerwy mam zrobić ponownie badanie moczu i przyjść na konsultacje :eek: Powiedziała też że ta krew w moczu może być przez to że zanim go oddała to byłam badana i mogła mi zadrapać szyjkę macicy!! Więc pozostaje mi tylko wybrać antybiotyk i powtórzyć badanie :tak: Mam nadzieje że wszystko będzie oki i mojemu maleństwu nic nie grozi:no:

xmamuska, na dziecko to nie ma wpływu. to są wyniki moczu, i to co jest w nim nie tak, dotyczy tylko obręby układu moczowego. a układ moczowy ni ejest połączony bezposrednio z dzieckiem.
a czy po badaniu gin/cytologii, zauwazyłąś jakies plamienie/różowy śłuz na papierze?? jesli tak, to prawdopodobnie ta krew w moczu pochodzi z tamtąd. jesli nie, to wydaje mi się ze nie. bo nawet jesli szyjka zostałą troszke skaleczona, ale krew nie wyszła n azewnątrz, to do moczu raczej nie mogła się dostac.stosuje leczenie i spokojnie czekaj na nastepne wyniki.
stres stanowczo bardziej moze szaszkodzić maleństwu niź tem mocz.

reklama
Xmamuska nie sądzę by to miało jakiś wpływ na twojego bąbelka. A leki wybierz i zrób ponowne badania. Wtedy się okaże czy coś się zmieniło. Dziwię się tylko, że nie dała ci skierowania na USG całej jamy brzusznej, a przede wszystkim dróg moczowych. No chyba, że takie badanie nie jest możliwe do wykonania na kobiecie ciężarnej. Chodzi mi o to, że w tym przypadku zamiast twoich nerek zobaczyć można by było dzieciątko :szok::-D Jakby co to zapytaj o to lekarza przy następnej wizycie. A tak w ogóle, to wiesz już kiedy idziesz na tą konsultację?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry