reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Dzięki Elżbietka :happy: Właśnie najgorsze jest to że niemiałam krwi ani na wkładce ani na papierze a ni nie zauważyłam jej w moczu:no: Jedynie co mnie zainteresowało to to że ostatnio mój mocz ma kolor bardziej pomarańczowy niż żółty :tak:

reklama
No konsultacje mam mieć jak wybiorę leki i zrobię badanie moczu, nie wiem dokładnie ile mi to zajmie czasu, Antybiotyku mam 10 tabletek a że mam je brać co 12 godz to wypada że starczy mi na 5 dni, a ten furaginium mam 2 opakowania czyli 60 tabletek a ma brać je 3 razy dziennie po 2 tabl czyli wychodzi że starczą mi na 10 dni czyli według tego mam iść na konsultacje za ok 12 dni. Czyli wypada to przed samymi świętami bo 22.12 mam nadzieje że zdążę przed świętami to zrobić bo jeśli nie to pujde dopiero 27.12 bo wtedy wypada mi kolejna wizyta :-) Ale się naprodukowałam :zawstydzona/y: mam nadzieje że zrozumiecie choć troszkę z tego co napisałam ;-):tak:

xmamuska, nie wiem czy lekarz ci mówiła czy nie, ale furaginum bierz koniecznie z vit C!!!. furagin dużó lepiej i szybciej działa w środowisku kwaśnym, a vit c wlasnie takie srodowisko zapewnia. albo zagryzaj cytryną:-)

O tym mi nic nie mówiła :no: Dziękuje Elżbietka ,nie wiem tylko czy kupować wit.C bo ostatnio coś lubie tak sobie pociamkać cytrynę , więc może będę zagryzać :tak::-):zawstydzona/y:

ja bralam furaginum 2 razy dziennie po 2 tabletki czyli w sumie 4 tabletki na dobe :-) mi tez nic nie mowiono o witaminie C ale jadlam duzo mandarynek gdy to lykalam wiec moze organizm sam mi podpowiedzial ze wit C sie przyda :-)

Xmamuśka trzymaj się będzie dobrze.

Ja też dziś po wizycie i mój lekarz mnie strasznie nastraszył bo powiedział że robi mi się rozwarcie i żebym zaczeła bardzo się oszczędzać i jak dobrze pójdzie to może zobaczymy się jeszcze za tydzień a narazie mam leżeć. Nie wiem co mam myśleć o tym co powiedział ale bardzo mnie przestraszył.

reklama
No wiec ja tez juz po wizycie.
I termin mi Pan Doktor przepowiada na 2 tydzien stycznia.:szok: Powiedzial, ze mam sie przygotowac tak kolo 10. :tak:
Z maluszkiem wszystko ok, jest wiekszy o poltorej tygodnia od tego co powinno byc. Wazy minimum 2,250, ale to wg USG, lekarz powiedzial, ze dla niego to jest minimum 2,500, wiec dziecko jest juz donoszone, teraz bedzie przybierac na wadze. :tak:
Cukier jak narazie ok. Ale na nastepna wizyte za 2 tygdonie musze zrobic morfologie i mocz i na dodatek jeszcze mam to zrobic 27.12 rano przed wizyta, wiec w swieta chyba niestety ale dieta. :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry