reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Maja :tak: tak napewno :-)

Ech cale szczescie, ze wszystko jest dobrze. Wczoraj mialam USG robione bardzo dlugo, bo lekarz sprawdzal czy wszystko jest na miejscu np. nerki.
No powiedzial, ze wszystko gra.
Jedno mnie tylko zastanawia, bo mam duza roznice miedzy glowka a reszta cialka. :eek: Glowka byla na 36 tc, brzuszek 34,5 a nozki 34,3. No ale ponoc to jest normalne. :-)

Aph i weź teraz stwierdź, w którym tygodniu faktycznie jest twój szkrabek :-D;-) Hihihihi

Dziewczyny, widocznie nadszedl czas na to by się w końcu zacząć oszczędzać i dużo odpoczywać :tak: Pomyślcie sobie, że są to ostatnie chwile takiego naszego luzu, bo już niedługo wszystkie się rozdwoimy i na nic nie będziemy mialy czasu, a już na pewno nie na leżenie całymi dniami :szok::-D:laugh2: Korzystajmy z tego póki możemy :laugh2::-D

Ela a tą witaminę C to łykać chyba tylko 1 raz dziennie :confused: bo furalginium mam brać 3 razy dziennie:eek: Ale z tego co wiem to z wit C niema co przesadzać, więc chyba tylko raz dziennie :confused::confused: Proszę wypowiedz się na ten temat :-) Dziękuje

reklama
Ale co tu duzo mowic. kolezanka miala USG w szpitalu przed porodem i powiedzieli, ze synek ma kolo 3,600, a urodzil sie 4,150. :szok: Wiec chyba duzo tez od sprzetu i umiejetnosci lekarza zalezy. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry