reklama

stycznióweczki u lekarza:)

a ja wczoraj miałam naprawde nie ciekawy wieczór noi poranek też nie najlepszy. Czuje sie strasznie osłabiona i jak robie siku to mnie boli i cały czas coś ze mnie leci po troszku bo po troszku ale leci. Boje się bardzo ale ja nie chce do szpitala:-(:-(:-(

reklama
ja tez mam takie @ bóle, ale brzuch mi wtedy nie twrdnieje. lekarz powiedział ze taki typ bólu może świadczyć o skracaniu szyjki. ja nospy nie biore, jakos samo przechodzi.
natomiast jak macica mi twardnieje, to wogóle nie czuję bólu, tylko takie napięcie skóry:baffled:

marita, a moze to zwięszone upławy masz?? czasami przed porodem ilosc upławów się zwiększa. możesz kupic sobie w aptece test, zeby sprawdzic czy to wody czy nie. test się zwie al-sense, troche kosztuje, około 60 zł. i są tam 3 wkładki, które sie barwią na jakiś tam kolor, jesli to wody płodowe.

Ups :szok: Co się z nami wszystkimi dzieje? :eek::szok: Chyba nie zaczynamy się już rozdwajać, co?
Kamilala leż sobie spokojnie i przyślij smsa do którejś z nas z informacją jak się czujesz, a my trzymamy za ciebie kciuki :tak:
Marita lepiej wybierz się do lekarza. Moja położna środowiskowa stwierdziła, że jeśli coś mnie niepokoi to lepiej wybrać się do lekarza lub na izbę przyjęć do szpitala i niech tam sprawdzą czy to fałszywy alarm czy faktycznie coś zaczyna się dziać. Nie powinnyśmy się przejmować tym co sobie o nas tam pomyślą - w końcu tu chodzi o dziecko i ono jest w tym wszystkim najważniejsze :nerd:

Nie raczej narazie nie będe panikować bo się już uspokoiło a u lekarza byłam w poniedziałam i mówiłam mu co i jak się ostatnio dzieje poczekam poleże jeszcze troche tak jak mi kazał i w ponidziałek mam kolejną wizyte i wtedy lekaż zadecyduje. Boże chce jeszcze przynajmnie z dwa tygodni wytrzymać bo to jeszcze troszke za wcześnie. Wole ja się pomęczyć a dzidzia niech przyjdzie na świat jak już będzie gotowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry