reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Aaa i jeszcze krazek. Jak dobrze pojdzie to pozbede sie go juz 27.12, ale z drugiej strony tak sie zastanawiam czy dla swietego sopokoju nie powiedziec lekarzowi, zeby sciagnal mi go dopiero na poczatku stycznia, bo nie chce wyladowac na porodowce jeszcze w starym roku. :no:

Xmamuska nastepne wyniki napewno beda ok. Slyszalam ze te furagiunium ponoc jest bardzo skuteczne i zwalcza wszystko, wiec napewno bedzie ok. :tak:
Marita odpoczywaj duzo, nie przemeczaj sie, a co najwazniejsze olej swiateczne sprzatanie. Ja stwierdzilam, ze nie bede nic tak super sprzatac. jedyne co to okna umylam, ale to juz musialam, bo jeszcze troche i nic bym przez nie nie widziala ;-) .
A reszte sobie daruje. Posprzatam tak normalnie jak na codzien, a wielkie porzadki zrobie na wiosne, jak juz maluszek bedzie na swiecie. :tak:

Strasznie sie ciesze ze same dobre wiesci przynosicie :-)

Marita lekarzowi pewnie chodzilo o to ze juz nieduzo do porodu zostalo, jak robi Ci sie rozwarcie to dobrze ;-) masz lezec zeby donosic do terminu :-) mysle ze nie masz sie czym martwic :-)

Aph super ze wszystko dobrze, ciekawe jak u mnie bedzie z terminem, mam wrazenie ze to tez sie przesunie na okolo 14 stycznia hehehe, a mialysmy razem na porodowce wyladowac :-) no coz moze sie uda hehehe :-) ja mam wizyte w srode i juz sie nie moge doczekac!! :-)

Aph ...... sadysta ten twój gin, żeby na cukier w święta wysyłać :szok: NO cóż, ale poza słodkościami w te dni jest sporo pyszności do wrąbania, więc jakoś to "przemęczysz" :tak:

Marita ... no jak co masz myśleć, że koniec nadchodzi, więc leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Przecież niektóre dziewczyny to pół roku spędzają w łóżku, a tobie został zaledwie miesiąc :-) NIe będzie źle. Proponuję wydrukować "Język niemowląt" Traccy Hogg i czytać, świetna lektura, która uporządkowuje trochę haotycznie już zebrane przez nas informacje

Dzieki dziewczynki.
Tez sie ciesze ze wszystko ok, bo ten szpital to wisi mi nad glowa juz od 2 miesiecy. :szok:

Karlam nastepna wizyte mam na 27.12 na 14:30 w srode wiec moze sie w koncu u tego lekarza spotkamy. :-D

hej dziewczynki ja tez juz po wizycie,dzidzius duzy bo ma 2930gram:szok:,i lekarz powiedzial ze szyjka mi sie rozpulchnia i glowka napiera juz do wychodzenia wiec napewno do terminu nie donosze,szykuje sie tez tak na poczatek stycznia,pobrali mi dzis krew i siusialam do kubeczka wiec wyniki nastepnym razem 27.12

tak mnie przebadal ze jak jechalam do domu to mnie tak mocno brzuch rozbolal ze myslalam ze rodzic zaczynam,ale wzielam nospe i przestalo,:wściekła/y::wściekła/y:,ten moj gin to sadysta,teraz ide jeszcze troche polezec bo naprawde sie przestraszylam:no:

reklama
No Maja, to prawie o 0,5kg wiekszy od mojego. :szok: Nie wiem jak u Ciebie podaja wage, bo mi lekarz powiedzial, ze to jest minimalna, wiec pewnie ma cos wiecej, ale ile??
Odpoczywaj.
Cos czuje, ze wszystkie sie szybko rozdoimy i nie bedziemy mialy po co czekac do konca stycznia, bo dzidziusie juz beda. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry