Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ze nie rosnie :-( no i wyslal mnie na drugie usg takie na normalnej maszynie. Naczekalam sie kilka godzin co prawda ale na usg wyszlo ze po pierwsze doktorka troche zle mi wyliczyla w ktorym tygodniu jestem, mala rozwija sie prawidlowo (2700) i mimo ze jest chuda to raczej dluga i mam sie nie martwic
bo najczęściej jak mnie brzuch bolał to właśnie z nerwów ale tak miałam wcześniej jak nie miałam pomocy, teraz luzik.No a przy pierwszej ciąży to się inaczej podchodzi wszystko nowe i nie wiadomo co i jak co wolno czego nie, każde kłucie się zauważa itd ja już inaczej podchodzę jak Wy;-)i nie przybieram sobie do głowy;-)Ale chciałabym i tak urodzić w grudniu, tak po świętach;-)przede wszystkim dlatego,żeby były rok po roku:-)po drugie dlatego,że becikowe;-)I jeszcze raz powtórzę,że rzadko się zdarza,że pierwszą ciążę się rodzi przed czasem,więc jeszcze się będziecie wkurzać,że po terminie a tu żadnych oznak porodu;-)
ja to jak czegos tak bardzo chce to nigdy nie wychodzi
na odwrot musze dluuugo czekac
uwazam ze jesli synek jest gotowy to niech wychodzi a jesli nie to niech sobie tam siedzi jeszcze jak mu dobrze:-) chociaz ja wolalabym juz urodzic,ale jak to powiedziala doktorka tego szie nie wybiera moze byc dzis,jutro lub za tydzien;-)poki co staram sie odpoczywac;-)
bo mama ma zostać z Natlką a Mariuz ze mną jechać...

Jeszcze nie nadszedł styczeń ;-)
Nieładnie z ich strony
A przecież mówi się, że ciężarnych nie należy stresować :-(