reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Karlam tylko się nie denerwuj :no: wiesz że tym tylko możesz zaszkodzić a nie pomóc. Przykro mi że masz złe wyniki, no ale jak położą cię w szpitalu to chyba lepiej, niż miało by się coś stać, przynajmniej będziesz pod stałą opieką lekarzy:tak: nie umiem cie pocieszyć bo wiem że to przykre leżeć w święta :zawstydzona/y: Ale myśl pozytywnie że na pewno wszystko będzie dobrze , uszy do góry trzymamy kciuki abyś szybko stamtąd wyszła

reklama
Karlam na swieta pewnie Cie nie wezmie do szpitala, bo wiem, ze tam jak tylko idzie to wyganiaja dziewczyny na przepustki.
Kurcze moze wymysli cos zebys jednak mogla zostac w domu. :eek: :sick:

Aph masz moze numer kom do naszego gina? nie ma go jeszcze w przychodni :-( a tam mi nie chca podac a ja chyba zwariuje jak sie nie dowiem co mam dalej robic :-(

nie zapisywalam sie na wizyte bo powiedzila ze mam przyjsc miedzy pacjetkami, ale chcialabym do niego zadzwonic i zapytac czy to jest konieczne czy poczekac do wizyty do 27 .12 :-(

Nie mam niestety. :-( A moze jego zona jest w przychodni?? Jakbys poprosila z nia, to moze by Ci podala. Nazywa sie Anna Dlubak i jest okulistka, wiem, ze juz wrocila do pracy, ale nie wiem w jakie dni przyjmuje.

Karlam wszystko będzie dobrze.

A ja się nie nakręcam, tylko mam te same argumenty co dziewczyny w sprawie wcześniejszego rodzenia (czytaj w grudniu)
Poza tym ok.

reklama
Znalazlam to na innym forum.
"Moja żona od 2 tygodni leży w szpitalu, jest w 3 miesiącu i zaczęła dość intensywnie krwawić, w szpitalu zdiagnozowano krwiak i odklejanie się łożyska. Krwiak wypłynął 2 dni temu i nie ma po nim śladu, krwawienie też ustało. Na początku jak ją przyjmowano stwierdzono infekcję moczową, zrobiono badanie CRP wynik 34, podawano przez kilka dni antybiotyk i CRP spadło do 32, antybiotyk odstawiono i dziś rano ponownie zrobiono CRP wynik 34. Lada dzień chcą ją wypisać ze szpitala. Mam pytanie czy tak duże CPR jest niebezpieczne, czy jest się czym przejmować.

Odp: Nie ma czym. siuśki do kontroli i stomatolog. SW"

Te inicjaly ma lekarz gin. Wiec moze nie ma powodow do paniki. :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry