reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Tu jest jeszcze jedna opowiedz tego lekarza:
"Panie DOKTORZE bardzo proszę o radę CRP 19 mg/l LEUKOCYTY 10,1 Czy mam wykonać jakieś dodatkowe badania ? Czy konieczny jest antybiotyk ?
Zapomniałam dodać, że to 19 tc.

Odp: Badnie ogolne moczu i kontrola stomatologa. Powtórka badań z krwi po 3 tyg. Bez leków. SW"

reklama
Lorien, przede wszystkim masz nie myśleć za dużo.
NIEPOTRZEBNIE SIE TU NAKRECAMY WZAJEMNIE DZIEWCZYNY!!
To niczemu dobremu nie sluży! Lorien - Twoja dzidzia jest juz donoszona, więc nawet jeśli nie dotrwasz do 1 stycznia to nic się nie stanie! Emilka jest już gotowa i może przywitać się ze swiatem wczesniej niż to wyliczył doktor. A jeśli się tak stanie to będziesz tych kilka dni wcześniej tulić swoją córeczke do serca i będziesz najszcześliwsza pod słońcem. A i becikowe dostaniesz na 100%:-)

Nie wiem dziewczyny, skad się tu bierze taka panika i niechęć do rodzenia kilka dni wcześniej. Od poczatku 38 tygodnia naszym szkrabom nic juz nie grozi i każdy lekarz powie że lepiej urodzić przed ustalonym terminem, niż po!;-)

Wiec uszy do gory dziewczynki :tak:

abeja, dzieki za kubeł zimnej wody na łeb, nie wiem jak tam reszta, ale mnie się przydało, bo chyba za mocno hormony mi grają;-)

hej dziewczyny jeszcze dzisiaj jade do szpitala na antybiotyk dozylny, gin poprosi ordynatora by mi dal przepustke na wigilie i pierwszy dzien swiat :-( no to sie rozstajemy..... :-( ale zdrowie dzidzi najwazniejsze.....

Karlam na ile idziesz do tego szpitala?

A ja się wcale nie nakręcam:-p;-)staram się tylko obiektywnie patrzeć na moje objawy;-)A co do daty urodzenia to nie mślę jak Wy,że rok stracony, sma jestem z grudnia i jakoś nie widziałam różnicy między rówieśnikami a sobą.A teraz mam cały rok na to,żeby się nastawić,że jestem już rok starsza:-D;-)I chyba jako jedyna z Was:szok:wolałabym urodzić w grudniu, fajnie jakbyśmy wszyscy byli z grudnia:-)no i becikowe;-)i rok różnicy, powtarzam się:-D
A i wysprzątałam chałupę pod Waszym wpływem, tu jedynie dałam się nakręcić:-)i tym sposobem przyspieszyłam sobie datę porodu o jakiś dzień:-)

Karlam pierwszy i nie ostatni :tak::-) Bo przeciesz jeszcze gdzieś urodzić musisz :-);-):-D A tak serio to powodzenia i trzymamy kciuki:happy: dobrze że dostaniesz przepustkę na Wigilię i pierwszy dzień świąt :tak: Mam nadzieję że napiszesz do którejś z nas co tam u ciebie:cool2:

reklama
Ja też już posprzątałam :tak::happy: Zostało umyć podłogi i rozłożyć dywany które właśnie mój mąż wytrzepał :-) ale to już wszystko w sobotę :-) A tym czasem smażę sobie FRYTKI :-) na które miałam ochotę chyba z tydzień czasu:cool2:

A tak mi się właśnie przypomniało że 06.07.2004r o godz. 12.00 zjadłam cały talerz frytek a o godzinie 12.30 byłam już w szpitalu z odchodzącymi wodami :-) a 07.07.2004r o godzinie 1.05 w nocy przyszła na świat moja Księżniczka
:-D Dodam tylko tyle że wtedy też mi się strasznie chciało tych frytek;-)

Do góry