reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

wywlekłam się z łózka....i patszę , a wy tyle tu napisałyście...więc staram się trochę nadrobić...i co widze ?

Karlam w szpitalu....ale mi jej szkoda, mam nadzieje, ze szybko wyjdzie i dostanie przepustkę na święta- Karlam - trzymaj się ....infekcja na pewno szybko przejdzie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja się tak cieszę , ze mój lekarz pozwolił mi siedziec w domu a nie w szpitalu...a ja nieposłuszna zamiast lezec ...przypełzłam do kompa.....:-p

reklama
Wyniki odebrane, ale nie byłam u ginka bo dziś nie przyjmuje, wisiała kartka że dziś ma wolne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak się wkurzyłam że wam mówię :wściekła/y::wściekła/y:To poco kazała mi robić te badania przed świętami :confused: chyba po to żebym siedziała i martwiła się czy wszystko jest w porządku :baffled:
Wcześniej miałam Erytrocyty 50 a norma to 0-25 a teraz pisze że nag :baffled: i co to znaczy :confused::confused::wściekła/y: Chyba oszaleje...

my równiez lezymy w łóżku
ale dzis bylismy na wizycie, szyjka troszke sie polepszyla- bylo 21mm, a dzis 25mm, leze dalej, biore leki i moze do polowy stycznia wyleze
lekarz powiedzial ze na pewno będziemy rodzić wcześniej jak 28 stycznia
moze nawet ok 14.01 :)
dzidzio ma sie dobrze, rośnie, aktywne takie, rusza sie, kopie - a to najwazniejsze

reklama
Ewa to znaczy,że się szyjka wydłużyła??:confused:
Haha ja już prawie wcale nie mam szyjki i wcale nie leżę:-)I lekarz nie może powiedzieć na pewno kiedy się urodzi bo różne są przypadki:tak:słyszałam już o paru takich,że już niby miała rodzić bo szyjka zgładzona, główka wstawiona dwa tyg przed i urodziła w terminie,więc jak mi tak lekarz powiedział,że już będę rodzić to początkowo faktycznie się przejęłam a potem wyluzowałam, po pierwsze muszą być skurcze rozwierające bez tego nawet jak szyjka już będzie zgładzona to nie da rady przecież urodzić bo musi być najpierw rozwarcie na 10cm tak sobie tłumaczę:tak:

Do góry