Elżbietka
mother of two sons&angel
xmamuska, no nieźle!!duża niespodzianka cię czeka! 4kg
idź już rodzić, bo jeszcze ci urośnie
idź już rodzić, bo jeszcze ci urośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Moja Pani doktor się śmiała bo jak robiła mi USG to mówiła że maszyna wariuje bo niemogła ustalić wieku dziecka, bo dziecko duże
No mam tylko nadzieje że juz niezdąży urosnąć w brzuszku tylko będzie rosnąć poza nim
bo niewiem jak ja urodzę takiego klocka 
ale stwierdzil tez ze liczy na wczesniejsze spotkanie na porodowce
wogole bardzo mily pan doktor ktory chyba ma jakies kozenie gdzies na polwyspie arabskim z urody i akcentu sadzac...
. Boję się że położą mnie w szpitalu jeszcze w tym tygodniu i tam każą czekac na skurcze a ja w szpitalu to chyba zwariuję!!!!
:sick: Już teraz cały czas chodzę za Olim i marudzę "przytul mnie", "powiedz mi coś miłego", "chcę już przytulać nasze maleństwo" "kiedy to będzie" a on to znosi, tuli mnie i całuje i bez niego to ja nie wytrzymam do porodu:-(.
co sie wczoraj nacwiczylismy