reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

Wstyd sie przyznać ale po zdjęciu szwów byłam pierwszy raz u lekarza:zawstydzona/y: ale miałam pobierany poprzednio wymaz z pochwy i wszystko jest czyściutko:tak:
teraz czekam na wyniki cytologii po poprzedniej ciąży miałam I grupę mam nadzieję, że teraz też tak będzie:tak:
My na razie jedziemy na gumkach bo ja sie odchudzam a niestety jak brałam pigułki to tylko przytyłam więc jakoś mi do nich niespieszno:no: a jeśli chodzi o spiralę to ja też słyszałam od mojego gina, że zakłada się ją na 5 lat .........cały czas się nad nią zastanawiam ...powiem szczerze , że sie boję.... pytanie tylko czego bardziej...komplikacji po spirali czy kolejnej ciąży:laugh2:

reklama
moja koleżanka założyła sobie spiralę i jej lekarz powiedział że zakłada się ją na 4-5 lat (ale wiadomo, co lekarz to inna opinia :dry:)

mówiła że podobno zakładanie jej nie boli, tylko można poczuć lekkie ukłucie..

podziwiam was że chcecie sobie je założyć :-) ja jak słysze to słowo, to odrazu mam skojarzenia "metal wsadzony między nogi.. jak z tym chodzić? czy to boli?" takie mam skojarzenia :-)

ja zaczęłam stosować plastry EVRA i na razie jestem zadowolona :-)

Karlam- przepraszam, że smaku ci narobilam na tą ceratę...
Evra podobno jest droga-50zł, czy tak? Kolezanka miał ate plastry i mówiła , ze super się z nimi czuła. ale karmić piersią nie można.

O spiralce dużo się naczytałam na necie...i mam mętlik w głowie...dziewczyny niektóre piszą , ze zakładanie boli- to może zoo mi zaaplikują???:-D No i boję się też jak cholera, że będę ją czuć i zaraz każę sobie zdejmować...:baffled:

ale cóż...innego wyjścia nie widzę...teraz to taką mam ochotę na sex, że moge bez zastanowienia ..tzn, bez gumki i co będzie? No i szkoda zmarnowac takiej "ochoty" tabletkami...:-D No i ja tez staram się odchudzać...ale i tak karmiąc piersią nie moge sobie pozwolic na solidną dietę...

cena plastrów waha się od 50 do 65 zł.. zależy gdzie..

ja akurat kupuje za 50,50 zł :-)

i nie karmie piersią więc moge ich spokojnie używać :-)

gdyby nie to że moja wątroba się troche popsuła przez branie tablet to pewnie bym chciała wrócić do nich, ale niestety wole nie męczyć jej i już przebolewam tą cene

Sorki Kochane że ja tak z innej beczki ale mam ważne pytanie.Otóż chciałabym wiedzieć czy macie regularne miesiączki czy może nie.Nie wiem jak to jest po porodzie, czy jeżeli pojawi sie pierwsza to czy kolejna jest już z miesiąc.
Pytam bo pierwsza miesiączke miałam 16 marca a dziś jest 20 kwiecień a u mnie nadal cisza:no:

reklama
Do góry