reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Nie wiem jak to jest z regularnością po porodzie. Ja na razie pierwszą @ dostałam 5 kwietnia, więc jeszcze mam trochę czasu do następnej. U mnie cykl wcześniej wynosił 28-33 dni, a to duża rozpiętość i nie do końca wiem kiedy dostanę następną :no:

ja juz mam za soba 2 @:eek: i musze powiedziec ze to jedyna rzecz za ktora nie tesknilam:baffled:,a biore 1 miesiac tabletki i narazie ok sie czuje zobaczymy jak bedzie dalej

ja już też po 2@... a za tydzień już 3 :confused: tylko że ja biore te plastry więc mam regularne.

tynka: ja po odstawieniu dziecka od cyca dostałam pierwszą @ po 4tyg

No mi nie mowicie ze ejstem w ciazy;-):-p.a tak powaznie to na pewno nie jestem chyba ze wiatropylnie albo jakos tak by to sie stalo;-)

"Wszystko się może zdarzyć..." ;-):-)

a115.gif
k005.gif

Dwojka mi zdecydowanie starczy:dry:jestem na zastrzykach ale juz niedlugo przestanie dzialac i nie chce juz wiecej, nie wiem na czym teraz bedziemy jechac,ze tak brzydko powiem:-p

reklama
Do góry