Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale wyszlam z gabinetu zadowolona bo wzrost leukocytow spowodowany jest przeziebiem i mam sie kurowac i za tydzien zrobic morfo raz jeszcze, jak bedzie znowu za wysokie to wtedy antybiotyk, poza tym jesli bede miala goraczke 38 stopni (bo jestem przeziebiona) to mam szybciutko przyjsc i tez mi da antybiotyk, poza tym reszta jest cacy, szyjka macicy nie skraca sie, ujscie zamkniete i macica jak na 26 tydzien ;-) USG bylo ostatnio wiec teraz nie bylo, ale bedzie za 3 tygodnie wiec musze jeszcze poczekac z wiescia czy to chlopak czy dziewczynka :-) przynajmniej wstrzymam sie z zakupami hehehe

No nie mówiąc już o tej hemoglobinie
Chyba będę musiała zacząć wcinać buraki :sick:Karlam, ta ilosc leukocytów (białych ciałek krwi) w ciazy nie jest niepokojaca. te normy podane na wyniku są dla niecięzarnych. a dlaorganuizmu kobiety płód jest ciałem obcym i wogóel dziwne reakcje zachodzą w organiźmie kobiety ciężarnej![]()
troche mało płytek krwi, jelsi już nie bierzesz, to mozesz pobrać troche kwasu foliowego.
Karlam no to nie masz się czym przejmować. Tylko faktycznie wykuruj się, tak abyś nie musiala brać tego antybiotyku
Ja odebrałam dziś wyniki z morfologii i moczu:
HEMOGLOBINA - 11,1, A NORMA 11,5-16,5
HEMATOKRYT - 34,7, A NORMA 35-47
śREDNIA OBJęTOść PłYTKI - 11,9, A NORMA 6,8-11,4
GLUKOZA NA CZCZO - 66, NORMA 70-100
GLUKOZA - 1h PO OBCIążENIU - 60, NORMA 70-160
PH MOCZU - 7, NORMA 5-6
reszta wyników jest prawidłowa
Dziwne jest to, że ten cukier mam niski, a wręcz jeszcze spada po godzinieNo nie mówiąc już o tej hemoglobinie
Chyba będę musiała zacząć wcinać buraki :sick:
masz niższy cukier po obciążeniu niż naczczo