reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

tragedia z tymi kroczami.. ja po zszyciu mam bliznowca.. czyli zgrubienie jak podeszwa.. na zewnatrz i troche w srodku jak nie zejdzie po masciach bedzie kiepsko bo bedzie przeszkadzac przy seksie.. jesli jeszcze pamietacie co to.. bo ja powoli zapominam:wściekła/y:

reklama
ja wybieram sie w piatek do gina i zobaczymy,ogolnie czuje sie dobrze wszystko zagojone nawet krewka juz nie leci
przykro mi dziewczyny ze musicie tak cierpiec:-(

ja mam podblizna z cc takie zgrubienie :-( i wlasnie nie wiem czy samo zejdzie czy cos mam z tym robic :-(

rób masaż cepanem lub contraktubeksem- też dobry, ale dużo droższy niż cepan. Masuj opuszkami palców, wzdłuż bliznowca, do granicy bólu (czyli dość mocno, ale bez przesady) około 10 min, skóra musi być po masażu czerwona i ciepła. W ciągu kilku dni bliznowiec powinien się robić coraz bardziej miękki i za jakiś czas zniknie - murowane!!! Tylko trzeba robić to regularnie.

rób masaż cepanem lub contraktubeksem- też dobry, ale dużo droższy niż cepan. Masuj opuszkami palców, wzdłuż bliznowca, do granicy bólu (czyli dość mocno, ale bez przesady) około 10 min, skóra musi być po masażu czerwona i ciepła. W ciągu kilku dni bliznowiec powinien się robić coraz bardziej miękki i za jakiś czas zniknie - murowane!!! Tylko trzeba robić to regularnie.

a to chyba trzeba robic po calkowitym zagojeniu tak? chyba juz sie zagoilo co nie? wiecznie te znaki zapytania:-(

Karlam jak chcesz to moge Ci dac zaczeta tubke Contractubex. Mi ja nasz gin przepisal na naciecie krocza, zeby uelastycznic blizne i po tygodniu smarowania juz jej nie czuje. Dal mi do wyboru wlasnie to lub cepan, ale cepan jest w kremie i ponoc mniej skuteczny a Contractubex jest w zelu i niby raz ze wydajniejszya dwa, ze niby bardziej skuteczny, tak mi babka w aptece doradzila.
Jak chcesz to musialabys sobie po niego podejsc.

Aph chetnie;-) dzieki ;-)

dzisiaj mam spotkanie z szefowa w biurze na 17 wiec wpadlabym tak szybko po tym spotkaniu oki? tylko zgubilam Twoj adres kurde ;-( napisz mi na gg :-)

reklama
Do góry