reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
Karola, ja też się byle czym wzruszam, nawet zdarzyło mi się na reklamie ::) Mój mąż to się śmieje, że do kina na melodramat mnie zabierze, bo takiej beksy to jeszcze nie widział ;)

Ja właśnie jestem po wizycie. Powiedziała mi, że mam mało wód płodowych i temu źle widać maluszka...Czy to normalne?

Witam
u nas wszystko dobrze, na wizycie byliśmy w piątek. Dzidziuś chowie się zdrowo, wszystkie wyniki badań ok.
Na razie nie czuję ruchów dziecka ale lekarz powiedział ze nie mam się co martwić -jeszcze poczuję -ok.20tyg.
jest tylko jeden minus- może Wy tez macie takie boleści. Boli mnie brzuch, a szczególnie z prawej strony. Najbardziej jak się zginam, przewracam z boku na bok, lub jak dociagam nogę do brzucha. Martwi mnie to i niepokoję się o dziciatko. Lekarz natomiast powiedział że to normalne z tytułu powiększającej się macicy. I jak jakaś kobieta bardziej delikatna to może mieć bóle.
Czy którejś z Was też się to przytrafiło? Czy również pobolewa Was czasem brzuszek lub w pachwinie?
Pozdrawiam i życze milej niedzielki
Czekam na informacje :)

elexi
ja generalnie ostatnio jestem tak obolala w pachwinach i okolicach brzuszka ze spac nie moge, ale lekarz mowi ze to normalne, dodaja sie do tego wzdecia i inne sesacje zoladkowo - jelitowe wiec mam przechlapane... Jak widac musimy to przezyc

Aniay dzięki za wsparcie :)
jestem w stanie wszystko przeżyc. najgorsze jest to że niepokoję się o dzidzię
Ale skoro lekarz mówi ze z baby wszystko w jak najlepszym porządku to nie ma sie co zamartwiać. Ten stres na dzidziusia też niezdrowo wpływa. a ja zniosę wszystko, byle dzidziuś zdrowy się szczęsliwie urodził
Pozdrawiam

Elexi Ja mam bóle też z prawej strony, ale w pobliżu jajnika, który w styczniu br. miałam operowany. Bałam się, że coś znowu nie tak z tym moim jajnikiem, ale lekarz zapewnił mnie, że wszystko jest z nim i dzidzią w porządku. To boli więzadło podtrzymujące macicę. Podobno tak może być, że czujesz taki ból tylko z jednej strony, właśnie wtedy gdy wstajesz, kładziesz się, przewracasz się z boku na bok czy jak podciągasz nogę. U mnie właśnie tak jest. Ale zdążyłam się już do tego przyzwyczaić i przestałam się tym denerwować.

Dzięki Monika77 za informację i porady
mnie strasznie boli z prawej strony z boku tak na wysokości pasa. jak dotykam się reką -szok! moze to jelita? nie wiem Lekarz powiedzial ze to normalne, no ale ja casly czas o tym myślę
nawet no -spa nie pomaga. a mam to już od czwartku non stop.

mnie tez boli, ale dla odmiany bardziejk z lewej strony. w pachwinie. jak wstaję to czasami aż nei mogę sie wyprostowac. i jak wkąłdam spodnie na stojaco to kłuje mocno. no i jak kicham ::)
a dziecko siedzi z prawej strony i tam sie wierci :)

reklama
Mnie tez ostatnio pobolewa z prawej strony.Ale da sie wytrzymac i z tego co wiem to normalne ze nas boli :) wkoncu nasze dzidzie rosna ;D

Do góry