Witam 

co do suwaczka no to tylko troszkę dłużej chodzę w ciąży niż ty
3 tygodnie co to jest ;-)

Wody płodowe mi przed 1 porodem przebili i nie wiem jak to jest czuć je po nogach
;-)

kurcze ja tez ostatnio kiepską żyletką się pociachałamHehehe widzę, że wypatrywanie oznak porodu na tapecie
Ja dzisiaj też już widziałam różowawy śluz, ale szybko się zreflektowałam, że rano się goliłam, wzięłam lusterko i wszystko jasneJak zwykle się pozacinałam :-)
Gosiu jak tak patrzę na Twój suwaczek to jestem przerażona, kurcze nie wyobrażam sobie, żebym miała tyle czasu w ciąży chodzićPełen szacun dla Ciebie i dla Twojej cierpliwości
![]()

co do suwaczka no to tylko troszkę dłużej chodzę w ciąży niż ty
3 tygodnie co to jest ;-)Powodzenia !Kobitki, właśnie powitałam Panią Wody Płodowe. Brzuch mnie boli jak na @ tylko za licho nie mogę zczaić jak te skurcze idą, bo brzusio cały czas twardy i boli mniej lub bardziej, więc nie wiem, jak to liczyć. W każdym razie jedziemy do szpitala i się okaże. Trzymajcie kciuki! Dam znać.
Ja już podziękuje wy sobie możecie jeszcze pochodzić w ciąży ja już prawie miesiąc dłużej od was chodzę i tyle mi wystarczykubiaczka, dormark, kacha_wawa, gosia (i pozostałe dziewuszki, jeśli kogoś pominęłam... )- zawiązujemy koalicję "nierodzących"? Przecież fajnie jest z brzuszkiem!
I moje pytanie!! Jak wygląda odejście Pani Wody Płodowe??

Wody płodowe mi przed 1 porodem przebili i nie wiem jak to jest czuć je po nogach
;-)
Jak zwykle się pozacinałam :-)
Pełen szacun dla Ciebie i dla Twojej cierpliwości
a do tego prawie się posikałam

nieźle ;-)