Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas poki sa kroplowki to jest cewnik wiec czekalam na wyzwolenie mnie bardzo. Jedna polozna zauwazyla u mnie na stoliku chlebek ryzowy i mowi - tego nie wolno. A ja pytam czemu... bo tylko wolno sucharki 

ale dzisiaj sobie za wczasu zjem aby nabrac siły i normalnie taaaki obiad sobie zjem że hoho

Przyszli mi tu do pokoju jak 2 raz go przebierałam i patrzyli 3 minuty i poszli do pokoju
Wypili herbatę i pojechali...!! :-)

Idioci :-) Moja Werka warknęła na ich psa i dostała kapciem w pupę, więc krzyknęłam,że od wychowywania mojego psa jestem ja, a nie obcy ludzie :-) I taka była moja rozmowa z teściami 
Ja patrzę,a to nasza Paula!! Sławek tak patrzy na nią i mówi do mnie, że ta Paulinka będzie następna :-) A mi się w nocy śniło, że Paula urodziła :-) Wyczuliśmy ją!! :-)

A bączki też mi liczyć kazali :-) Mnie to krępowało, ale lekarz powiedział, że to normalne i trzeba kontrolować, bo mimo wszystko cesarka jest poważną operacją i wszystko musi być cacy
A te bączki to takie niekontrolowane były...
Oj jak mi wstyd było ;-)
:-)
Nasza sunia jak mnie zobaczyła, to nie mogła aż... Chodziła za mną, skakała, lizała :-)
"Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU". "
Ja obiad na trzeci dzień już jadłam
Oczywiście spod lady
Mi cewnik zdjeli na drugi dzień. Jak widać co szpital to inaczej
Mój mąż przywiózł psu pieluchę ze szpitala do mamy a ten ją zakopał pod dywan i niby wogóle się ją nie interesował a dzisiaj się okazało że on w to miejsce sikał
i kompletnie nie wiem czemu? Pies który się w życiu w domu nie załatwił . Już cała w strachu jestem jak przyjedzie:-)
Tylko trzeba pamiętać,żeby przestawić dziecko 

Jak tam wasze zwierzaki zareaagowały na maleństwo? Ja zaraz przywożę psa od mamy i mam stresa strasznegoNo nic zobaczymy jak będzie
Wiara czyni cuda
![]()
Witajcie dziewczynki
Ja mam pytanie Czy ból od żeber zchodzący do pępka bardzo bolesny to też jest skurcz ?????
W nocy dopadła mnie biegunka dziś tez juz w wc byłam pare razy i niewiem jak mam to odbierać te napady bólu brzucha od zeber do pepka to w pozycji siedzącej i leżącej na plecach. Na leząco na boku ani rusz. A ból naprawde jest bardzo nieprzyjemny. Prosze o podpowiedzi