Nadarienne
Fanka BB :)
Coś ucichło na dziś, zapewne nocna zmiana się jeszcze pojawi, ale ja odpadam, zmykam spać. I Wam życzę dobrej nocki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wczoraj spałam 2 godzinki w nocy, w dzień 2 małe drzemki po pół godz i dziś godzinka spania i jestem na nogach znowu, buu...
i doszłam do wniosku, że skoro i tak ginka chce wywoływać poród, to pogadam z nią, żeby jak najszybciej się za to zabierała, ja już chce mieć to za sobą. Tylko, że najwcześniej to będzie dopiero sroda, bo tak jej wypada dyżur, a ona swoimi pacjentami sama się zajmuje. No chyba ze sie samo zacznie, ale u mnie to obkawy raczej się cofają

Kurka, jak ja będe wyglądać na tej IP
No i dzięki za wszystkie rady
bo co ja tam mam robić???? bez kompa, odcięta od świata
;-)
i niechby było nawet b/a - tylko bym musiała na cpn iść
obiecałaś....
;-)
No i coś mi się wydaje, że to już te właściwe skurcze :-) Nic się nie bój, dasz radę
Ach jak ja bym chciała, żeby u mnie się coś rozkręciło 
A mówią, że to kobiety fochy strzelają 

ja wiem że to nieładnie cieszyć się, ze boli,ale w tym przypadku to uzasadnione! trzymasz się? obudziłaś już m? jejku trzymam kciukasy!!!!
) bo małej zaczeły sie koleczki i walczymy z nimi a jak ona usnie to ja tez bo juz wykonczona jestem. kurcze ale to ciezko jest patzrec jak maluch sie meczy... z checia zabralabym jej ten bol zeby tylko na buzi pojawial sie usmiech
szkoda ze tak sie nie da 

, trzymaj się cieplutko, bo pewnie włąsnie rodzisz 

to się zbieram....
chyba macie dosyć mojego marudzenia ostatnio