P
patrysia*
Gość
Szkoda że nie mają dzidzie dzwonka, bo z tym pukaniem to narazie mizernie :-)
to by było dobre
"uwaga mamusiu to ja twoja dzidzia"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda że nie mają dzidzie dzwonka, bo z tym pukaniem to narazie mizernie :-)
"uwaga mamusiu to ja twoja dzidzia"
tylko lekarz upewnil sie w przekonaniu ze to jest u mnie poczatek 16 tygodnia jakos tak a nie 17-go i ciąża własnie jak na 16tydzien jest idealna:-):-):-)Skierowania na usg nie dostałam musze jeszcze poczekac z 3tygodnie ale coz dam rade...no i rano sie ucieszyłam bo weszłam w drugie juz z moje przed ciazowe dzinsy a na plusie mam 4kg:-)Dziewczyn zawsze najgorsze sny to tylko nasza wyobraźnia ja w 1 ciąży miałam koszmary ciążowei teraz już też na początku jak tak przeżywałam pierwszą wizytę to też zaliczyłam sny o poronieniu i takie koszmarne rzeczy
Nadineczka to nie tak łatwo jak sie wydaje a wychowawczy będzie ci się należał płatny ?
u mnie na dworze upał a w domu lekki chłód ale sie nasprzątałam jak głupia jeszcze pokój małej muszę solidnie wysprzątać puki jej nie ma bo przynajmniej nie przeszkadza![]()
po macierzyńskim chcę od razu iść do pracy, nawet się zastanawiamy nad tacierzyńskim, ale nie wiem czy w końcu go wprowadzą
ale do stycznia jeszcze kupę czasu, nawet do końca marca gdzieś i później zacznę myśleć na poważnie 

malenstwo pierwsze miesiące życia potrzebuje mamy i to bardzo jej bliskości i wogóle no już nie mówiąc że dzidzia woli cycusia
może pomyśl jednak nad tym co ci szkodzi przecież siedzisz w domciu z malenstwem a to najpiekniejsza chwila jak i dla matki tak i dla dzidziusia a jeszcze kase dostajesz a nie mordujesz się w pracy
Dziewczynki ,a wy czujecie kopniaki czy takie pływanie jeszcze ,czyb motylki?

Witam Mamuśki! Ja dzisiaj niedawno wstałam,nigdy nie miałam problemu ze snem a teraz to już w ogóle mogę spać i spaća tyle mam do zrobienia tylko chęci brakuje
Ja ogólnie czuje się dobrze i nie mam żadnych dolegliwości ale czy to możliwe żeby cała ciąże nic mi nie było?
Ech mnie prawie codziennie koszmary dręczą, cały czas się zadręczam, że kolejna dzidzia będzie miała ZD, a dzisiaj mi się śniło, że krwotoki dostałam, tylko że nie wiem co dalej, bo budzik mi zadzwonił
Byłam dzisiaj u GP z tą cholerną wysypką i dalej nie wiedzą co mi jest, próby wątrobowe w porządku, żadna choroba zakaźna to nie jest i nie wiadomo o co chodzi. Mam czekać na list ze szpitala i iść tam do dermatologa, już dwa tygodnie to cholerstwo mnie się trzyma i nie chce mnie opuścić![]()

ja na wychowawczy się nie wybierampo macierzyńskim chcę od razu iść do pracy, nawet się zastanawiamy nad tacierzyńskim, ale nie wiem czy w końcu go wprowadzą
ale do stycznia jeszcze kupę czasu, nawet do końca marca gdzieś i później zacznę myśleć na poważnie
![]()
NADINECZKA wow niewyobrazam aby iść po porodzie do pracy że zostawić maleństwo w domu nigdy bym tak nie pomyślała a co dopiero tak zrobiłamalenstwo pierwsze miesiące życia potrzebuje mamy i to bardzo jej bliskości i wogóle no już nie mówiąc że dzidzia woli cycusia
może pomyśl jednak nad tym co ci szkodzi przecież siedzisz w domciu z malenstwem a to najpiekniejsza chwila jak i dla matki tak i dla dzidziusia a jeszcze kase dostajesz a nie mordujesz się w pracy
![]()