reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Paula3 ja wiem ze nie jest prosto wygarnac mamie ale jak nie postawisz na swoim to wiecznie bedziesz poszkodowana. ja np ostatnio swojej powiedzialam ze jak jeszcze raz odezwie sie na temat tego zebym cos zjadla to przestane ja odwiedzac bo mnie wkurza juz to ze za kazdym razem jak przychodze wciska mi cos do jedzonia i mowi zebym jej wnuczki nie glodzila.tak wiec zakomunikowlaam ze jak na wigili uslysze chociaz raz zebym cos zjadla to wstane i wyjde i wcale sie przejmowac nie bede;-)

ej nie smiejcie sie ze chodze na czworaka...to podobno ma wplynac na to zeby glowka dziecka wstawila sie w kanał rodny i zeby pozniej porod byl szybszy;-) nie bedzie wtedy trezba zbytnio gimnastykowac sie w czasie skurczy. do tego dobre jest tez siedzenie okrakiem na krzesle albo poprostu szorowanie podlogi na kolanmach. chodzi o to zeby brzuch wisial jak to polozna okreslila;-)czego to sie nie robi dla dobra dziecka;-)

tak sobie wyobrażam rózne te pozycje i może połączyć porzyteczne z przyjemnym......
serduszkowanie od tyłu hyhyhy i tez brzuch będzie zwisał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: po co podłogę odrazu myć :sorry:

macy własnej roboty, ciasto identyko jak na naleśniki z tym że mocno je przyprawiam na ostro, kapucha z grzybami w środek, maczam w jajku i panieruje w bułce tartej , smaże i pychoootka !!! własnie kolejne dwa pochłonęłam !

wczoraj dostałam od dziewczyn książkę "pierwszy rok dziecka" i ide sobie poczytac co tez takiego ciekawego tam piszą :tak:

reklama
Też mnie ciekawi co u Klary ale nie zawracam już jej głowy jak wszystkie do niej pisały może nie może odpisać oby tylko wszystko było ok to najważniejsze :tak:

Ja dziś zrobiłam klopsy z makaronem , wczoraj pizza przedwczoraj krokiety z pieczarkami ...dosłownie apetyty mam jak baba w ciąży :-D;-)

któraś jeszcze rodzić jedzie ? ;-)

tak sobie wyobrażam rózne te pozycje i może połączyć porzyteczne z przyjemnym......
serduszkowanie od tyłu hyhyhy i tez brzuch będzie zwisał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: po co podłogę odrazu myć :sorry:

no proszę cóż za praktyczna dziewczynka;-):laugh2::eek:
ratunku zgaga mnie dopadła po myciu tej cholernej lodówki, albo to czekolada :crazy::shocked2:

DAŻKA hmm myśle że nie że moga być z 2 tyg.bo pamiętam jak ja miałam robić badania to gin kazał mi je za 2 tygodnie zrobić a wizyta u niega za miesiąc;-)

No ciekawe co u KLARY:tak:

Ja normalnie się sama z siebie śmieje bo nie biore żadnych tabletek od 3 dni a skurczy nie mam:laugh2:normalnie AGAGSM hehe ciekawe czy u mnie wszystko się niecofneło:rofl2:ale ja i tak pomoge z M;-)
BETI to ja od dzisiaj chodze na czworaka:rofl2:
Patrysia u mnie to samo:tak:skurcze mam ale bardzo rzadko:tak:
To ja tez zaczynam latac na czterech od jutra:-D:rofl2:tylko jak nikogo w domu nie bedzie ,co by nie powiedzieli ,ze zgłupiałam:rofl2:
Kciuki za Klare zacisniete:tak:

Nie wytrzymam......jesteście niemożliwe :-D hahahahahaaaa.....
jak nie czopy, to teraz chodzimy na czworaka :-D ja nie będę póbować, bo nie mam psa ani kota, a sprowokować jak to macy napisała nie mam zamiaru nawet własnego :-p :-D :-D jeszcze by mu się spodobało......

ratunku zgaga mnie dopadła po myciu tej cholernej lodówki, albo to czekolada :crazy::shocked2:

nie chcę cię martwić ale ta lodówka chyba nie ma nic z tym wspólnego :-D

ja mam odwrotny problem, magnezu nie mam zamiaru odstawiać, na czworakach też niekoniecznie narazie :-D za to albo moje homeopatyczne leki dziają bardziej niż myslę albo mi się już w głowie przewraca.
dziś to się czuje jakby w ogole w ciązy nie była, brzuszek może stwardniał z 3-4 razy ale na ułamek sekundy, w ogole się lekko czuje.
za to mały tez coś spokojniejszy :szok:
jak nie urok to sraczka... zezarlam juz kilka pierników i czekolady troche, nawet się na M wsciekłam, żebym moze emocjami pobudzić (tu sie wielce nie wysilałam szybko poszło :-D) a ten kopnął pare razy od niechcenia i cisza. :tak:
Leniwiec, straszyć mnie będzie... :wściekła/y:
od Klary nadal cisza - obstawiam, że zdobędzie ten brąz :laugh2:

reklama
Do góry