reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Pamiętacie jak dawno dawno temu pisałyśmy tu, że jeszcze październik, listopad, grudzień i styczeń... Tyle czasu :tak: A to dawno dawno temu jest jak wczoraj... :tak: Styczeń już za 27 godzin i parę minut...:tak:
Niesamowicie szybko ten czas zleciał :tak:

Idę spać Dziewuszki, bo kiepsko coś się czuje :-( Bolą mnie plecy, brzuch, ciśnienie mam 143/100 2 godziny po tabletkach na zbicie ciśnienia... :-(Nie wiem już co się dzieje... Pójdę jeszcze do wanienki, poleżę chwilę, może chociaż plecy przestaną boleć!! :tak:

Spokojnej nocy wszystkim życzę!! Kolorowych snów!!
I pamiętajcie!! JUTRO NIE RODZIMY!!! :tak::-)

Dorciaa jesteś okropna!!!! :-) Z tymi lodami musiałaś wyjechać tu ?! :-) hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
ide nadrabiac zaleglosci, smski od Betii sa na watku smsowym, ide poczytac co naskrobałyscie.Ale jestem ciekawa jak sie u Betii potoczy.

Wracając do koleżanki która mi nie przywiozła spirytusu.... zapomniałam wam napisać, że za to jej nowy piesek się o mnie zatroszczył odpowiednio, bo wskoczył na kolana i obsikał! Chyba chciał zrekompensować mi brak piersiówy! :tak::baffled::-D

:-DPumpkin dziękuję za informacje przekażę mojemu przemądrzałemu m a niech wie że ja w ciemię nie bita, :-D:-D:-D podaj adres to mu za karę każę wysłać całego litra tego spirytrusu:-D

słuchajcie co do cc to musze czekać na odejście wód albo skurcze - ale na pierwsze skurcze czy mam czekać do oporu aż będą co 5 minut - wiadomo rozwarcie itp ale po co mi rozwarcie przy cc:confused: i nie wiem teraz

Nie ma sprawy :) A co do cc to chyba pierwsze skurcze, bo jak poczekasz za długo, to dzieciak może już sam do kanału przejść albo coś - nigdy nie wiadomo- i wtedy już cc nie zrobią.. Poza tym muszą Ci dać znieczulenie etc więc lepiej jak będziesz wcześniej, bo jak w ostatniej chwili to dadzą pełną narkozę.
Twój m to prawdziwy artysta :) Śmiesznie gdybyś nagle dostała skurczy i tak przyozdobiona pojechała na porodówkę...

Morka - Nie drap brzucha!!! Od drapania są większe rozstępy - podobno! A mustela dobra - super nawilża, może chociaż zmniejszy te, które już masz... Ja używam całą ciążę (zrobiłam zapasy z PL) i jak na razie (TFU TFU) brzusio cały.

Kaja - Podziel się bigosikiem z głodomorkiem wielkim i małym (czytaj ze mną i Polcią!) Tęsknię za polskim jedzeniem... :-p

Dormark - trzymaj dwupak!

Nie nooooooooooo!!!!
Ziemniaki spaliłam!! :nerd::baffled::cool::dry::shocked2::szok:

Zmora ciążowa, ja wczoraj spaliłam frytki. Dwa razy!

E_milcia - Twój tata to ma zapłon... Szkoda tylko, że mama musiała przejść przez tak bolesne doświadczenie bo zapewne się pogodzą...

My dzisiaj zaliczyliśmy ostatnie badanko przed cc.... 4oo zł poszło i już go nie widać... :( :baffled:
Co gorsze dowiedziałam się, że moja cesarka mimo, że w papierach mam wpisane emergency, nie będzie pokryte przez ubezp. czyli 10 tysi pójdzie sobie w siną dal...:baffled: Mąż bynajmniej nie jest szczęśliwy... ale to i tak najmniejsze ze zmartwień... Była żona dalej świruje i aż nie wytrzymałam i sama jej maila napisałam. Czekam teraz na odpowiedź.... ehm....

Ta, po zakupy jedynie. Mnie nic nie bierze, bez obawy. Jak to mówią, złego diabli nie biorą.:-pPoza tym mało mnie, bo mi się synek rozchorował. Nie wiadomo skąd gorączka ponad 38. Załamka. Mam za chwilę rodzić, a tu dziecko chore.:-:)-:)-(

Wiedziała Agatka co robi, że się nie pchała. Czeka aż brat wyzdrowieje. Mądra dziewczynka i już. A swoją drogą to pewnie za dzień lub dwa wejdzie w fazę przeziębienia w której się nie prądkuje, więc dzidzia powinna być bezpieczna.

Roxeen - GRATULUJĘ!!!!!!!!

Się dowiedziałam że mnie odpakują 6 stycznia roku pańskiego przyszłego o godz.8 i weź się tu babo nie stresuj:sorry2:

Dorciaa - no pomysł z lodami... matko nagle poczułam, że pragnę ich bardziej niż tego szampana.
Jutro zatem bal lodowy sobie funduje.
Mogę za to oddać nawet bigos - Pumpkin, z serca oddaje.;-)

Beti została w szpitalu - ciekawe jak się jej potoczy, trzymam za nią kciuki ;-)

Jola.24, to Cię od dołu ktoś badał?:szok::szok::szok:

Się dowiedziałam że mnie odpakują 6 stycznia roku pańskiego przyszłego o godz.8 i weź się tu babo nie stresuj:sorry2:
To będzie czwarty król!;-):-D
Morka..... ja mam jeszcze 4 dni i 9 godzin..... a zegarek cyka :-D:szok::szok::szok::szok:
Chyba Pumpkin cyka, a zegarek tyka.:-D

Kaja, ja też za bigos wszystko dam.

reklama
Do góry