reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny ja wpadam Wam życzyć szczęśliwego Nowego Roku, brzuchatkom łatwych porodów i nam wszystkim pogodnych i wyrozumiałych dzidziusiów, które będą dawały się wyspać mamusiom ;-)

reklama
Ja będę zmykać z kompa, bo jeszcze znajomi do nas wpadną jednak. Tak więc życzę Wam wszystkim najlepszego w Nowym Roku! Niech będzie lepszy niż poprzedni i niech przyniesie dużo dużo radości z naszych maluszków! :)

A co do pełni księżyca, to chyba poczekam z porodem na następną, hehe. :D

A ja ugrzęzłam z tą sałatką, ale została mi ostatnia warstwa;-):happy2:
M. zaskoczył mnie lodami śmietankowymi z truskawkami i brzoskwiniami w syropie:szok::cool2:pycha druga porcja później:cool2:

Kobietki pełnia! :-D Chyba sporo prawdy bo mi hormony buzują od rana i wszystkich po kątach rozstawiam. Na męża darłam ryjka z 3 godziny zanim do pracy poszedł. Na koniec wywierciłam wiertarą dziurkę w betonowej ścianie Polciowego pokoju, bo chciałam kalendarz zawiesić a nie mogłam gwoździa znaleść.... I mi tynk ze ściany odpadł na kilka cm do okoła..... ile się oklełam i opłakałam ze złości! :baffled::sorry2::dry::dry: :wściekła/y:

A z ta głowa w ciazy to ja tez tak mam, moja na prawde juz koszmarnie funkcionuje, to sie nazywa miec mozg w ciazy - kupujac ostatnio prezent na allegro zaplacilam kolesiowi 10krotnosc tego co powinnam bo mi sie jedno zero wklepało na koncu!!!:szok:

To się koleś ucieszył.....

Miałam wczoraj rozmowę z anastezjologiem i wywiad " przed znieczuleniowy" Babka min badała czy jestem zdrowa i czy nie mam powiększonych więzłów chłonnych... Wszystko było ok, a dzisiaj mi taka duża gula wyskoczyła (bardzo boląca) pod pachą :szok::dry: I nie wiem czy mam człapnąć do szpitala i im to pokazać czy nie.....

Ja nowy rok witam w starym podkoszulu mężą, ze szklaneczką wczorajszego kompotu....

Staniki do karmienia - ja kupiłam w H&M

Pumpkin, może poczekaj z tą gulą do jutra i wtedy atakuj szpital, może zejdzie?
Ja co prawda dzisiaj w jeansach, ale tylko dlatego, że jedyne ciążowe spodnie z dresu wiszą wyprane :-D
A poza tym w domu same pyszności, a ochoty na nic nie mam :-(
Zresztą ostatnio apetytu brak, w ogóle nie chce mi się jeść, buu...

hejka;)

dziewcyznz nawet niecche mi sie nadrabiac....sorki...

U mnie skurcze sa..od wczoraj.....Bzlismy nawet w szpitalu ale podbno to flaszywy alarm byl....ale jest rowarcie na 1 cm...wiec Zobaczy sie jak to bedzie....jak narazei skurcze sa ale slabe...

Dziewczyny zycze wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku. Przede wszystkim lekkich i szybkich porodow oraz szybkiego spotkania z maluszkami. A maluszkow zdrowych i grzecznych. Mamom, ktore oczekuja pierwszego dziecka (jak ja) zycze odnalezienia sie w roli mamy. I duzo szczescia przez caly rok i na cale zycie. A dzisiaj wesolego Sylwestra, bedzie na pewno wyjatkowy
smile.gif

Pumpkin a jaki ty masz czas bo zapomniałam :confused: Ty znów sama?
Ja już wcinam lody kolejne a reszta rodzinki robi sałatkę warzywną...

Na bóstwo się nie robię bo uznałam, że jestem bóstwem i tak .. :-D:-D

reklama
A ja ugrzęzłam z tą sałatką, ale została mi ostatnia warstwa;-):happy2:
M. zaskoczył mnie lodami śmietankowymi z truskawkami i brzoskwiniami w syropie:szok::cool2:pycha druga porcja później:cool2:
Uduszę:angry: Jak się można tak pastwić? Loda mniem daj:-)
Pumpkin ja też tak często miałam ale przed ciążą , schodziło po kilku dniach. A co jak węzły są powiększone? Bo mi jeszcze nie zeszły.

Ostatnia edycja:
Do góry