reklama
G
gość 574
Gość
Powiem wam, że dzis traume przeżyłam w komisji wyborczej - żeśmy utknęli wózkiem w drzwiach o 19:52
wchodząc rzecz jasna haha Normalnie myślałam, że się posikam - ja z przodu między jednymi a drugimi drzwiami, m z tyłu na schodkach i pchamy i nic. A drzwi wewnętrzne były pod innym kątem niż wejściowe i nie szło prosto wjechać, ani pod kątem. Zakorkowaliśmy się na amen a tam tłum w środku i kolejka na zewnątrz. A ja się chichrałam jak nienormalna. W końcu jak w tym wierszu o rzepce jakiś facet zaczął ciągnąc ze mnąi żeśmy go wciągnęli do środka. 19:57 żeśmy karte wzięli, zakreślili, wrzucili. I zonk. Trzeba z komisji wyjechać. Jazda od początku. No i nas wypchnęli - noż kurde taki to kraj, w którym matki z dzieckiem i wózkiem to przeszkoda...
A tak wogóle to lubię czarne konie
i jeszcze powiem tyle, że zagarnięcie wladzy w jednych rękach uważam za bardzo złą rzecz dla kraju. No, ale cóż robić - większość decyduje i cokolwiek zdecyduje to trzeba zaakceptować i żyć dalej
A te całe sondaże to z doopy biorą i nie wiem czy jeszcze sie ludzie na to łapać dają? 
Dzięki za wszystkie życzenia dla Misi! Uciekam spaćku!
A tak wogóle to lubię czarne konie
Dzięki za wszystkie życzenia dla Misi! Uciekam spaćku!
jola.24
Fanka BB :)
Witam się w niedzielny poranek, u nas też słonecznie choć wietrznie, wczoraj odwiedzilismy całą rodzinką znajomych i teraz obaj moji mężczyźni spią, jeden z kacem a drugi po dużym sniadaanku a ja mam czas na BB
Kaja_10 - przyłanczam się do postulatu, zabieracie dzieciaki i niech spacerek zaliczą dziś pierwszy raz do punktu wyborczego, może nowe pokolenie będzie bardziej aktywne
Jola.24 - najlepsze życzonka z okazji wczorajszego pół roczku, samego słoneczka:-)
a myteż dziś świętujemy 5 miesięcznicę:-):-):-)
Jola.24 oczywiście jak zwykle nadrabiając czytanie pomieszałam cosiknajlepsze więc życzonka dla Olusia z okazji 5 miesięcy i 12 dni
i gratulacje z okazji wczorajszego pół roczku dla Mikiego
ASIAX wspieram Cię mentalnie jutro, przeżywałam to samo kilka tygodni temu bo wróciłam do pracy 7 czerwca:-(, nie będę ściemniać, że to łatwe bo dzieciaki z dnia na dzień są fajniejsze i miałam strasznego doła, ale czasem inaczej się nie da, jakoś sobie radzę i celebruje wszystkie możliwe chwile i teraz cały czas poświęcam na mega zabawy i wygłupianie, trzymaj się twardo!!!!!
Dziekujemy, moze byc i na 6 m-cy, na zas bedzzie mial

I to na tyle z mojej strony bo padam na twarz po pracy.Milej nocki
Pasibrzuch
a ja krzyżyka nie stawiałam o ! i nie postawie o ! taki ze mnie student politologii o !
bo mi się władza nie podoba
a ja już nie spię ... stres przed egzaminem jak choinka - boje siema i tak jeden z egzamow oddaje walkowerem i na wrzesniowa poprawke sie szykuje.. nie wyrabiam z Boo ktory jest chopry i w dodatku zamienił się w Bunię i ząbki nam ida i jest rozwreszczany jak nigdy
dziecka nie poznaju ja
Ja żem postawiła krzyżyk za Ciebie, bom żem wszystkich zakreśliła

Bo mi się władza też nie podoba, więc żem nieważny głos oddała, ale obowiązek spełniła ;-)Trzymam kciuki &&& !!!
A ja muszę poplanować trasę, bo wiem, gdzie ta firma jest, ino nie wiem kaj wysiąść...
Wczoraj kino super, a potem przyszłam zatęskniona za dzieckiem, które oczywiście spało, ale jak tak stałam nad łóżeczkiem, to otwarła oczy, strzeliła banana, to ją wzięłam wyprzytulałam i położyłam z powrotem :-)
-------------
Edit:
Ale bym się załatwiła
Zumi pokazała mi, że ta firma się mieści (powiem obrazowo) na lewo ode mnie, więc trasa krótka, ale z przesiadką, ale na szczęście wlazłam na ich stronkę i mapę i okazało się, że mieści się na prawo ode mnie, czyli bez przesiadki, ale trasa dłuższa... Ale bym se dzisiaj z małą pojeździła tramwajkami 
Ostatnia edycja:
Roxeen powodzenia ! 
Dorciaa mi się wydaje że najważniejsze to warzywa owoce mogą poczekać przyzwyczaisz do słodkich owocków i potem dziecko Ci obiadków nie będzie chciało jeść ;-)choć może jak głodomorek to zje ale im dziecko większe tym bardziej się będzie domagać co słodsze
Klara może akurat tak trafiłaś nie było ale wiadomo lepiej zamówić niż pół Poznania przeszukać bo wiecej na paliwo stracisz ;-) ja u nas widziałam choć ja teraz nie kupuję tego
bo z córą kupiłam raz i wywaliłam nie tknęła tego w sumie do obiadków nie dawałam bo przecież dziecko powinno nauczyć się jeść każdą konsystencje czy gęsta czy rzadka
z kaszkami zresztą też nie szaleliśmy tylko dostawała raz po raz 
WItam :-)
u mnie wszyscy śpią tzn D po godzinnym wojowaniu poszedł na drzemkę i niedługo pewnie się obudzi a tak znowu wyrko okupowane przez młodą i nie mam gdzie się położyć

Dorciaa mi się wydaje że najważniejsze to warzywa owoce mogą poczekać przyzwyczaisz do słodkich owocków i potem dziecko Ci obiadków nie będzie chciało jeść ;-)choć może jak głodomorek to zje ale im dziecko większe tym bardziej się będzie domagać co słodsze

Klara może akurat tak trafiłaś nie było ale wiadomo lepiej zamówić niż pół Poznania przeszukać bo wiecej na paliwo stracisz ;-) ja u nas widziałam choć ja teraz nie kupuję tego
bo z córą kupiłam raz i wywaliłam nie tknęła tego w sumie do obiadków nie dawałam bo przecież dziecko powinno nauczyć się jeść każdą konsystencje czy gęsta czy rzadka
z kaszkami zresztą też nie szaleliśmy tylko dostawała raz po raz 
WItam :-)
u mnie wszyscy śpią tzn D po godzinnym wojowaniu poszedł na drzemkę i niedługo pewnie się obudzi a tak znowu wyrko okupowane przez młodą i nie mam gdzie się położyć

agniecha83
hej, my już po pierwszej drzemce
Ale sobie pospałam....
Roxeen - POWODZENIA, trzymam kciuki
Ja się tez przyznam bez bicia że krzyżyka nie postawiłam, po pierwsze nie znam sie na polityce żebym mogłam decydować w takiej ważnej sprawie a po drugie władza tez mi się nie podoba.
Miłego dnia zyczę, idę robić kaszkę Mateuszkowi
Roxeen - POWODZENIA, trzymam kciuki
Ja się tez przyznam bez bicia że krzyżyka nie postawiłam, po pierwsze nie znam sie na polityce żebym mogłam decydować w takiej ważnej sprawie a po drugie władza tez mi się nie podoba.
Miłego dnia zyczę, idę robić kaszkę Mateuszkowi
reklama