reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Powiem wam, że dzis traume przeżyłam w komisji wyborczej - żeśmy utknęli wózkiem w drzwiach o 19:52 ;) wchodząc rzecz jasna haha Normalnie myślałam, że się posikam - ja z przodu między jednymi a drugimi drzwiami, m z tyłu na schodkach i pchamy i nic. A drzwi wewnętrzne były pod innym kątem niż wejściowe i nie szło prosto wjechać, ani pod kątem. Zakorkowaliśmy się na amen a tam tłum w środku i kolejka na zewnątrz. A ja się chichrałam jak nienormalna. W końcu jak w tym wierszu o rzepce jakiś facet zaczął ciągnąc ze mnąi żeśmy go wciągnęli do środka. 19:57 żeśmy karte wzięli, zakreślili, wrzucili. I zonk. Trzeba z komisji wyjechać. Jazda od początku. No i nas wypchnęli - noż kurde taki to kraj, w którym matki z dzieckiem i wózkiem to przeszkoda...

A tak wogóle to lubię czarne konie:) i jeszcze powiem tyle, że zagarnięcie wladzy w jednych rękach uważam za bardzo złą rzecz dla kraju. No, ale cóż robić - większość decyduje i cokolwiek zdecyduje to trzeba zaakceptować i żyć dalej:) A te całe sondaże to z doopy biorą i nie wiem czy jeszcze sie ludzie na to łapać dają? ;)

Dzięki za wszystkie życzenia dla Misi! Uciekam spaćku!

Witam się w niedzielny poranek, u nas też słonecznie choć wietrznie, wczoraj odwiedzilismy całą rodzinką znajomych i teraz obaj moji mężczyźni spią, jeden z kacem a drugi po dużym sniadaanku a ja mam czas na BB:-D

Kaja_10 - przyłanczam się do postulatu, zabieracie dzieciaki i niech spacerek zaliczą dziś pierwszy raz do punktu wyborczego, może nowe pokolenie będzie bardziej aktywne:blink:

Jola.24 - najlepsze życzonka z okazji wczorajszego pół roczku, samego słoneczka:-)

a myteż dziś świętujemy 5 miesięcznicę:-):-):-)

Jola.24 oczywiście jak zwykle nadrabiając czytanie pomieszałam cosik:zawstydzona/y: najlepsze więc życzonka dla Olusia z okazji 5 miesięcy i 12 dni:-D

i gratulacje z okazji wczorajszego pół roczku dla Mikiego:-D
ASIAX wspieram Cię mentalnie jutro, przeżywałam to samo kilka tygodni temu bo wróciłam do pracy 7 czerwca:-(, nie będę ściemniać, że to łatwe bo dzieciaki z dnia na dzień są fajniejsze i miałam strasznego doła, ale czasem inaczej się nie da, jakoś sobie radzę i celebruje wszystkie możliwe chwile i teraz cały czas poświęcam na mega zabawy i wygłupianie, trzymaj się twardo!!!!!

Dziekujemy, moze byc i na 6 m-cy, na zas bedzzie mial:-D:-D

I to na tyle z mojej strony bo padam na twarz po pracy.Milej nocki

a ja krzyżyka nie stawiałam o ! i nie postawie o ! taki ze mnie student politologii o !

bo mi się władza nie podoba :eek:

a ja już nie spię ... stres przed egzaminem jak choinka - boje siem :oo: a i tak jeden z egzamow oddaje walkowerem i na wrzesniowa poprawke sie szykuje.. nie wyrabiam z Boo ktory jest chopry i w dodatku zamienił się w Bunię i ząbki nam ida i jest rozwreszczany jak nigdy :eek: dziecka nie poznaju ja

Ja żem postawiła krzyżyk za Ciebie, bom żem wszystkich zakreśliła :-D:-D:-D Bo mi się władza też nie podoba, więc żem nieważny głos oddała, ale obowiązek spełniła ;-)
Trzymam kciuki &&& !!!

A ja muszę poplanować trasę, bo wiem, gdzie ta firma jest, ino nie wiem kaj wysiąść...

Wczoraj kino super, a potem przyszłam zatęskniona za dzieckiem, które oczywiście spało, ale jak tak stałam nad łóżeczkiem, to otwarła oczy, strzeliła banana, to ją wzięłam wyprzytulałam i położyłam z powrotem :-)

-------------
Edit:

Ale bym się załatwiła :szok: Zumi pokazała mi, że ta firma się mieści (powiem obrazowo) na lewo ode mnie, więc trasa krótka, ale z przesiadką, ale na szczęście wlazłam na ich stronkę i mapę i okazało się, że mieści się na prawo ode mnie, czyli bez przesiadki, ale trasa dłuższa... Ale bym se dzisiaj z małą pojeździła tramwajkami :-D

Ostatnia edycja:
Roxeen powodzenia ! :tak:

Dorciaa mi się wydaje że najważniejsze to warzywa owoce mogą poczekać przyzwyczaisz do słodkich owocków i potem dziecko Ci obiadków nie będzie chciało jeść ;-)choć może jak głodomorek to zje ale im dziecko większe tym bardziej się będzie domagać co słodsze :tak:

Klara może akurat tak trafiłaś nie było ale wiadomo lepiej zamówić niż pół Poznania przeszukać bo wiecej na paliwo stracisz ;-) ja u nas widziałam choć ja teraz nie kupuję tego:no: bo z córą kupiłam raz i wywaliłam nie tknęła tego w sumie do obiadków nie dawałam bo przecież dziecko powinno nauczyć się jeść każdą konsystencje czy gęsta czy rzadka :tak:z kaszkami zresztą też nie szaleliśmy tylko dostawała raz po raz :tak:

WItam :-)
u mnie wszyscy śpią tzn D po godzinnym wojowaniu poszedł na drzemkę i niedługo pewnie się obudzi a tak znowu wyrko okupowane przez młodą i nie mam gdzie się położyć:sorry:

hej, my już po pierwszej drzemce :) Ale sobie pospałam....

Roxeen - POWODZENIA, trzymam kciuki

Ja się tez przyznam bez bicia że krzyżyka nie postawiłam, po pierwsze nie znam sie na polityce żebym mogłam decydować w takiej ważnej sprawie a po drugie władza tez mi się nie podoba.

Miłego dnia zyczę, idę robić kaszkę Mateuszkowi

Bry.

Roxeen - powodzenia - zdolna jesteś to sobie poradzisz!

Ja również nie jestem ekspertem jeśli chodzi o politykę ale uważam że to mój obowiązek i tak zostałam wychowana

Agbar - Gratulacje!

reklama
Do góry