Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wyobrażam sobie żeby Rochul spał z nami w łóżku.
My mamy swoje łóżko a Roszko swoje.
Nie wyobrażam sobie przytulania i pinga pingajakby Rochul z nami spał
![]()

tez tak mysle....moja dewiza to "wyspana mama to szczesliwa mama",kiedys bardzo sie tym przejmowalam zeby Laura robila wszystko ksiazkowo,i tak nie wychodzilo wiec wyluzowalam i teraz robie tak zeby nam obu bylo dobrze
a jak ktos ma inne sposoby to tez dobrze,wazne zeby dzidzia i mama byly szczesliwe,wypoczete i zdrowe

i w sumie to jeszcze szybciej mu to zasypianie wychodzi niż to wieczorne, ale ja go nie kładę o jakiejś ściśle określonej godzinie tylko dopiero wtedy, jak widzę, że jest śpiący
, wówczas położony w łóżeczku dostaje swojego pluszowego piesia + smoka ... i zazwyczaj za moment śpi
:-)
. Jak juz sie wybawi, wyszaleje, pokula na lozku przytula sie do kocyka, kladzie na bok, chwile jej pospiewam "Kaczke dziwaczke" i śpi:-). Z reguly wystarcza jeden bis;-). Zasypiala tak od urodzenia i generalnie lozeczko sluzy jej tylko do zabaw
.
. No chyba, ze sie ktos wazny pojawi w moim zyciu.. Ale o tym narazie nie mysle, wiec spiny tak sobie razem dwie panny H(anny)
.
...hmmm taki mam przynajmniej plan

Dziękuję wam dziewczyny za radę. Będę musiała się do nich zastosować.
A jak jest z tym zasypianiem waszych dzieci w dzień? Też zasypiają same w łóżeczku?