karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
u nas tez nie ma problemu z kapaniem maly lezy sobie a ja go myje:-)a po lapkach to mu sie czesto obrywa
no i skutkuje 
no i skutkuje 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i skutkuje 

Elu taka argumentacja mnie zwyczajnie nei przekonuje. Może dlatego, że dzieci bite przez rodzicow w dzieciństwie,jako dorosłe osoby bija swoje dzieci i tez mowia: mnie bito i wyroslem na porzadnego czlowieka.ja tam dosyc czesto dostawałam w tyłek od mamy, jakos mi nie zaszkodziło ;-). a teraz jestesmy z mamą najlepszymi przyjaciółkami :-)
nie zamierzam krzywdzić mojego dziecka. moim zdaniem bardziej można skrzywdzić dziecko i siebie, wychowyjąc je bezstresowo. no bo podniesiony głos/krzyk to tez przemoc........
ja tam dosyc czesto dostawałam w tyłek od mamy, jakos mi nie zaszkodziło ;-). a teraz jestesmy z mamą najlepszymi przyjaciółkami :-)
nie zamierzam krzywdzić mojego dziecka. moim zdaniem bardziej można skrzywdzić dziecko i siebie, wychowyjąc je bezstresowo. no bo podniesiony głos/krzyk to tez przemoc........

..... każda z nas jest matką i ma prawo wychowywać dziecko według swojego uznania 
... krzyk ... a i owszem, zresztą już napisałam, że uważami iż jest wyrazem naszej bezsilności,
;-)