• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hejka

jakos zyje:) dzieci były bardzo grzeczne,ale samo to ,ze była 6 ich to byłam wykonczona.a ,ze ze snem mam problemy juz od kilku dni w nocy czesto sie budze i mam sen taki czuwajacy,to szybko sie mecze. zasypiam o 7rano takim głębokim snem dopiero i o 8.30-9 mnie maluchy budzą.więc juz o tej porze 15-16 jestem wykonczona.

jeszcze wczoraj byłam u lekarza no i damian ok ale teraz kuba musi miec inhalacje,dostałam z nim skierowanie do laryngologa(na poniedziałek mam) we wtorek ide do okulisty z damianem.31marca mam z dwójka do chirurga dzieciecego. i pewnie szpital tez bedzie.padne kiedys.dzis latałam po przychodniach z dzieciakami aby ich rejestrowac.padam.

Hej dziewczyny! Wróciłam do Was :) 17 lutego zdałam egzamin inżynierski i na jakiś czas mam dość nauki ;)

I mam pytanie do dziewczyn z Podjuch- możecie polecić jakiegoś fryzjera?

Hej :)
Czarodziejka ja byłam parę razy u Gabrieli i byłam zadowolona.
“Gabriela” Salon Fryzjerski - dobry-salon.pl
Teraz zapuszczam i tylko kuzynka męża mi podcina od czasu do czasu (też jest fryzjerką ale nie pracuje w zawodzie).
W pozostałych dwóch salonach fryz. nie byłam.
U nas nieciekawe nocki dlatego rzadko zaglądam na kompa. 3 zęby idą na raz.
A i czekam na wiosnę :) Plusowe temperatury maja być ok. 28 lutego więc jeszcze tydzień :D

Czarodziejka gratulacje inż.!

Ostatnia edycja:
no ja żyje,ale gdzie reszta się podziewa???????????

czarodziejka gratuluje:))

carolaine współczuje,najgorsze są nocki. oj ja też czekam na wiosnę,aby jak najszybciej przyszła do nas. bo już ma dosyc tych mrozów.

dzis odbieram wyniki Damiana trzymajcie kciuki aby było dobrze:)

witam i ja !!!
troszke tez mnie nie było ale ospa u moich dwóch mnie wymęczyła
czarodziejka gratulacje
tez bym chciała już wiosne bardzo ale to bardzo...:-):-):-)

Czarodziejka WIELKIE gratulacje!!! co do fryzjera to ja moge Ci polecic ale na majowym,sama do niej jestem umowiona na 28 lutego,ma bardzo duzo klijentow bo jest dobra.Czesala mnie do slubu,a teraz ide na podciecie i pasemka.Jak bedziesz chciala podam Ci namiary.
Ewon kciuki zacisniete,oby wyniki byly dobre!!
Kaoru to ospe masz juz z glowy u obydwoch:)

Dziewczyny mam pytanko co do wozkow -spacerowki.Macie jakies firmy ktore mozecie polecic??? bo ja koniecznie na dniach musze kupic.Przed wyjazdem do Fr(a wyjezdzamy 17 marca)wozek gleboki nie zmiesci mi sie do bagaznika :/

reklama
My tez żyjemy chyba

Starszy chory siedzi w domu od piątki nie zanosi sie aby do konca tygodnia wrócił do przedszkola.
Ula dzielnie sie trzyma :)
Mam zrobila speed do fryzjera obciąć grzywkę i do apteki:)
Maz tez chory razem z mlodym właśnie spia:)
Jestem niewyspana i permanentnie zmęczona
na dodatek padl w firmie hostingowej płyta główna w serwerze i nei wysiwtla mis ie moja strona firmowa a jutro maialo byc otwarcie 1 punktu a teraz nei wiem czy zdaże nanieść poprawki na strone:)

Ide nalac duzy kubek herbaty i posiedzec w ciszy:)

Wozek Coneco parasolka ale taki ktory rozkladany jest na plasko (mieliśmy taki w Kazachstanie jak Igor miał 6 miesiecy) bardzo dorze sie sprawdzil

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry