• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc babeczki

czarodziejko - GRATULACJE WIELKIE!!! teraz to już z gorki
ewon- trzymam kciuki!
monika - ja niestety nie doradzę... ja spacerówkę zle wybralam
pozdrawiam i oby do wiosny

reklama
Właśnie wróciliśmy z ponad dwugodzinnego spaceru :) Przy okazji zaliczyłam fryzjera i od razu mi lepiej :) M też się załapał na ścięcie- został nam tylko Szymon, ale wizja wizyty u fryzjera z Szymkiem mnie przeraża ;)

ewon jak wyniki?

mona my mamy taką spacerówkę Wózek Magic 4 - Espiro - Wózki spacerowe - Pati i Maks
kupiliśmy ją na szybkiego kilka dni przed wyjazdem nad morze, bo zmieszczenie roana i toreb do bagażnika graniczyło z cudem ;) Teraz już jej za często nie uzywamy, bo Szymon idzie sam, ale ogólnie jestem zadowolona- lekki, rozkłada się na płasko (na wakacjach Szymon często spał w wózku i było mu wygodnie), minusem jest trudność dostania się do kosza jak oparcie jest rozłożone, ale jak za taką cenę wózek fajny.

aniullko wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń:-*
czarodziejko wielkie gratulacje pani inżynier:tak:

karou i jak podsyłasz swoją siostrę na oczyszczanie i wosk?
mona jak dla mnie to tylko Inglesina Zippy, albo Maclaren, wdepnij na maskę jak będziesz na majowym:-)

żyję pracuję :)
proszę o pozytywne fluidy, jestem na etapie załatwiania dla rodziny czegoś ważnego i potrzebuję dobrych wibracji (jak się uda wszystko to powiem o co chodzi :-), na razie mam 1/4 załatwioną)

Czarodziejka,Matylda dzieki co do wozka! :)
Matylda nie wpadne bo teraz trzeba kase oszczedzac w tym miesiacu,tu oplaty i wydatki i na nowe mieszkanie juz w Fr tez mamy duzo rzeczy pozalatwiac i pooplacac:/ ojj bedzie kruchy ten miesiac(marzec)jeszcze zakupy na wyjazd,wozek,kilka nowych rzeczy do auta(bo to jednak ponad 2000 tys km.) lekarze zmala(wszystko prywatnie) i znowu kasa potrzebna...ehhh jakos to bedzie!!
PRZESYLAM POZYTYWNE WIBRACJE :))

Mona ja miałam taki Espiro Active wzek spacerowy - Wzki - Espiro Active wzek spacerowy cena od 389.00z używałam go jak Damian miał 4mies ,fajnie bo opuszczany "taśmą" oparcie regulujesz jak chcesz.lekki,jak się złoży to nawet między siedzenie w aucie sie zmieści.gorsza budka bo jak dla mnie za krótka.i niestety nie na nasze drogi. jeżeli tam są równiejsze to tak:) wyrzuciłam mój w zimę ta, ale on dużo przeszedł:D wiesz duże zakupy,i Kuba stawał na niego tez:D wiec wytrzymały jak na takie cuda co przeszedł:D

a sie pochwale ,ze wyniki bardzo dobre:D bardzo się cieszymy:) za rok mamy powtórne zrobić. Dziś ide do okulisty a jutro z Kuba jeszcze raz do laryngologa.dobra lece ogarnąć i kwiatki zaczne przyklejac do tubek:D

Hej dziewczyny. Nie bylo mnie tu troszke, bo w rozjazdach jestem, ale to dobrze, bo czas szybciej leci.
Czarodziejko moje gratulacje!
ewon super, ze z dzieciaczkami wszystko dobrze.
Mona my mielismy cosatto diablo. Fajny ale nie na nasze drogi.
thumb2_12373954981aa.jpg

Witajcie :)
Ewon świetnie że wyniki wyszły bdb. Na pewno miałaś stres nie z tej ziemi jak je odbierałaś.
Czarodziejko i u jakiego fryz byłaś? Jeżeli można zapytać.
My mamy baby design travel i zabieramy go do sklepu lub na jakieś wypady. Jestem zadowolona i mały też lub w nim siedzieć. W Fr to raczej proste chodniki z tego co wiem. Przynajmniej tam gdzie moi kuzyni mieszkają :)
Matyldo ja również przesyłam pozytywna energię.

Aha dziewczyny szukam dobrej kosmetyczki. Coś mi się cera po porodzie popsuła i jakieś oczyszczanie by sie chyba przydało.

hej

u mnie ciag dalszy chorób Oliwia jelitowa Kacper oskrzela wiec mam serdecznie dość z chęcią bym wyjechała .....sama
dobrze ze maz wraca w niedziele to trochę luzu będę miała

Mona ja miałam wózeczek spacerowy dla Oliwki jak ewon i przeszdł dwójkę dzieci spokojnie bo oddalam chrześniakowi
teraz sama szukam jakieś fajnej parasolki

Hana jak sie czujesz ???

czarodziejko
Gratulacje

reklama
carolaine byłam u Józka. Namówiłam M, żeby też się obciął i uparł się, że tam chce iśc, więc zaszlismy przy okazji spaceru i okazało się, że praktycznie z marszu możemy siedac, więc skorzystaliśmy :)

A Mona zapomniałam wczesniej napisac- po spacerówkę wybierz się z małą, bo np Szymon nie w każdej chciał siedziec. Dobrze, że tą którą ja upatrzyłąm zaakceptował :) o i jeśli ma byc też na nasze drogi to fajnie jakby była amortyzacja. Ja swoim często po schodach zjeżdżam- ostatnio nie chciało mi się iśc naokoło z Sułtana i po schodach zjeżdżaliśmy ;) Na wertepach też daje rade :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry