• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mona ja tez myślałam ze chcesz mniejsze
x landera mam dokładnie jak pokazałaś ten model tylko inny kolor
wózek jest rewelacyjny do lasy śnieg czy na zwykły asfalt ma duzo miejsca dla dziecka
ale zajmuje dużo miejsca w bagażniku
my mamy kombi auto i wchodzi wózek i jedna torba obok i miejsca brak trzeba wyciągać kratkę i układać na wózek rzeczy
i jest ciężki
ale pod innymi względami jest rewelacyjny uzytkuje go 1,5 roku i jest nie zniszczalny zero jakich kolwiek awarii a i łatwo sie pierze cala tapicerke z niego bo jest sciagana

MUtsy z opinii koleżankę wiem ze jest tez dobrym wózkiem

carolaine kosmetyczki szukasz a masz ją na forum w mojej osobie:-D
pracuję w gabinecie na osiedłu nad Rudzianką, przy ulicy swojskiej 2.
podam ci nr do gabinetu to będzie ci się łatwiej umawiać, jakbyś oczywiście chciała: 506 00 78 58. pytaj o Magdę :-)
w grudniu była u mnie mona i może ona więcej wypowie się na temat moicj kompetencji i umiejętności;-), bo ja się chwalić nie lubię :-D:-D:-D

mona ciut duże te spacerówki jak dla mnie, ale mutsy to sprawdzona firma i dobra, masz ciężki wybór....

mona ja tez myslalam ,ze chce mały:D napewno nie polecam mutsty bo kolezanki z innego forum miały i im stelaz szybko popekał:( a fajne te z przednimi kołami obrotowymi:) ale to musi byc twoj wybor.najlepiej jedz na słonko do hurtowni,poprzymierzaj mała,aby wygodnie sie jej siedziało i lezało:)

Tak tak oczywiscie matylde polecam zna sie kobitka na rzeczy:)) wiec na swojska zapraszamy!!!!!!!
Co do wozkow to wiem ze same duze ale te typu parasolki cos mi nie podchodza.Wiem ze na pewno sa dobre lekkie i zajmuja malo miejsca,ale bardziej mi sie cos wiekszego widzi.Ale dziekuje wszystkim za podpowiedzi i opinie:) !
po hurtowniach pojezdze jak tylko mezulek wroci do pl.
Dzis odebralam nowy dowod i zlozylam wniosek o nowe prawko,wiec do wyjazdu zdarze:)

mona praktyczniejsze sa te duze,bo maja pompowane koła i zima sie super jezdzi,bo tym moim po sniegu nie dawałam rady jeździc:( ja kupowałam p-rzez allegro, fajnie bo nie trzeba wychodzic z domu,ale minus taki,ze nie mozna go wyprobowac i malucha przymiezyc.

matko ale pogoda,oby tylko nie padało,bo musze zaniesc buty do reklamacjija chce juz wiosne :laugh2:zaraz jade z tubkami oj zamarznę chyba

Nooo pogoda masakra bryyyy :/ wiosno gdzie jestes;))) !!
Bylam dzis u gin,zapomnialam ubezpieczenia i nie chciala mnie przyjac!musialam jej dac 50 zl kaucji i jutro jak jej przywioze ubezpieczenie to mi odda! w sumie odda mi tylko 20 zl bo 30 mnie skasowala za cytologie...

reklama
Hallo Hallo :)
dzis bylam matylda kolo Ciebie :) bylam z mala pobrac krew-morfologie,mam nadzieje ze wynik bedzie dobry i nie bede musiala dawac jej juz zelaza ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry