• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
monisiu nawet nie miałam 5 minut wolnych dziś w pracy, zapisane miałam tylko 2 panie a w sumie to 5 osób mi się przewinęło, tym lepiej dla mnie :-D
3mam kciuki za wyniki będzie oki:tak:

reklama
Matylda pewnie ze dobrze,im wiecej klijentek tym lepiej...niech przychodzi jeszcze wiecej!:tak: a ja zmeczona od 2 mala nie dala juz pospac:no: niech mezulek wraca bo chce sie wyspac...

Mona ja stwierdziłam, że wyśpię się jakoś tak może za 10-15 lat ;)
A jak wyniki? Ja niby też miałam dawać Szymonowi żelazo, ale bardzo źle je tolerował i jakoś obyło się bez.

Kurcze czarodziejka ja mam chociaz nadzieje ze mala kolo roku zacznie przesypiac cale noce:)) a nie po 3-4 godzinki i to z przerwami ... ehh ta mi z pieluch wyrosnie,bedzie miala okolo 2 latka i chcemy drugie i znowu sie zacznie :/
wynik dopiero odbiore w poniedzialek to dam znac.

Matylda przypomnij mi ile u was kosztuje przebicie uszu? Ty przebijasz czy ta Twoja kolezanka? bo 16 marca zawitam z mala do was:)
aaa i jeszcze pytanko bo Ty pewnie sie orientujesz gdzie mozna kupic wosk ,taki do nosa na wlochy??? musze mojemu kupic...

Mona ja mam dośc lajtowe dziecko, bo Szymon już raczej nie budzi się w nocy. Tylko czasami, ale wypija butle i idzie spać, ale jak nie jest głodny to nie ma problemu- śpi całą noc. Od ponad tygodnia jest scenariusz nr 2, więc się wysypiam, ale nie jest to już taki sen jak kiedyś :)

Matylda czy Wy pracujecie w sobotę? Dzwoniłam dzisiaj 3 razy i nikt nie odbierał :(
Mona podobno dziewczynki szybciej przesypiają całe nocki. Chłopcy to głodomorki. U nas od dwóch tygodni nie było całej nocki przespanej. Ale cóż ząbkuje więc mu wybaczam :) W nocy nie je odkąd skończył 6 miesięcy. Wcześniej miał tak że przestawił sobie dzień z nocą odnośnie jedzenia ale trafił na twardego przeciwnika czyt. mojego męża i ten go w 3 nocki oduczył jedzenia. I do teraz prawidłowo je tylko w dzień.

Dziewczyny mam pytanko co do kleikow ,wiecie ile sie tego daje do butli,pamietacie jakiej firmy dawalyscie kleiki?? musze zaczac malej dawac to moze bedzie dluzej spala...

czesc

mona - musisz sobie popróbować z gęstością --- 3,4 łyżeczki można zacząć---ale doswiadczenie mówi mi ze zagęszczanie nie wpływa na długość snu:sorry2: są też kaszki bobo vita - smaczny sen po 4 m-cu życia - z melisą - mati to lubił:tak:---mleka/kaszki jest w tym pół na pół - więc jak np. 180 wody - to wtedy 3 mleka i 6 łyżeczek kaszki - trzeba pamiętać ze ona gęstnieje po czasie... a jakie macie butelki- bo do aventa są do kaszek smoczki trójprzepływowe...
a jak z wózkiem? ja mam x-landera xa do sprzedania - spacerówka+ gondola - jest na kupię - sprzedam - chyba 3,4 str.od końca - za 450zl bym sprzedala całość - może kiedyś się gondola WAm jeszcze przyda jak planujecie derugie:-p
asia - a dziękuję - czuję się dobrze- cycuchy prawie zagojone- funkcjonuję normalnie;-)

pozdrawiam weekendowo---- jutro do roboty - buuu ---po miesiącu przerwy - buuuu - oj będzie bolało

pozdrawiam babeczki

Ostatnia edycja:
reklama
Hana zaraz zobacze bo nawet nie wiedzialam ze sprzedajesz wozek:)
Nie moge dawac kaszek bo mala jest na Nutramigenie do 6 miesiaca,myslalam ze kleik cos nam pomorze:/ wszystkie butelki mam z Tommee Tippee.
No to bedzie ciezko jutro w pracy:)))) nie zazdroszcze...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry