• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czarodziejka wiem-wiem,przy takich dzieciach juz sie nie posiedzi,wiecznie jest cos do roboty,a sprzatania...cala masa:) cale szczescie moja jeszcze nie chodzi:)))
Ewon nie dziwie sie ze sie wkurzylas,mowia ze przyjada czlowiek lata sprzata a pozniej odwoluja! ale tak to jest czasami.Ty to wiecznie zalatana jestes,jak taki diabelek tasmanski :))))
Matylda zapisana jest mala na godz.13 na przebicie tak??

reklama
Czarodziejka to zelazko mezulkowi do reki i heja jedzie z prasowankiem :)))) ja tez nie lubie prasowania! Na pewno masz racje,czas tak szybko leci ze Nadia zaraz bedzie biegala...juz mnie to przeraza troszke:)) taki maly czort ! :)

Mona przy dzieciach czas tak leci,że szok.dopiero co z brzuchem chodziłam a tu juz tacy duzi.

kaoru to kiedy na kawusie przyjdziesz?
edzia na ciebie tez czekam:D

Hej kobitki.
Mona nie ma tego zlego... Jak nasza mala zaczela chodzic, to wszystkim ulzylo. Tak musielismy ja stale nosic, bo wolala swiat z góry ogladac:-). Fakt trzeba miec oczy dookola siebie, bo wszedzie wejdzie, wszystkiego dotknie itp.
Jesli chodzi o mnie to prasuje to, co naprawde juz musze, nie znosze prasowac.
ewon, ten tydzien troszke napiety mam. Ferie sie skonczyly, mlodego dwa razy na ang. wioze i jeszcze kupe wlasnych spraw do zalatwienia, ale spoko, jakos zorganizuje wolne.

Mlody byl w niedziele w pleciudze na "Sloniu" Po spektaklu byl taki podniecony, ze szok. Bardzo mu sie podobalo i naprawde polecam. A sala wypelniona po brzegi:szok:

Witam dziewczynki z rana:)
Mi glowa peka ,ciezko mi z mala samej...a moj mezulek zadzwonil wczoraj co ja mysle jakby wrocil o tydzien pozniej,wiadomo wiecej by zarobil...ale rodzina wazniejsza niz kasa!!! od razu glos mi odebralo i sie poryczalam,ja tu czekam dni odliczam:( lekarzy mam poumawianych po niedzieli,pediatra,alergolog,szpital z tym naczyniakiem,usg bioderek...i co sama mam z mala jezdzic:( mamy prosic wiecznie nie bede bo ma swoje sprawy... ehh od wczoraj wieczoara mam zrabany nastroj,jakas placzka chyba zostane...

Mona nie zalamuj sie. Napewno poczulas sie rozczarowana, ale wkoncu to tylko kilka dni dluzej. Odkad jestem w Polsce , tez musze sama sobie radzic, chociaz nieraz to naprawde siebie podziwiam. Jakos niezrecznie mi prosic rodzinke, chociaz czasami nie mam wyjscia. Tez wyczekuje meza z utesknieniem:-)

ewon ja też się wściekam jak ktoś mi mówi, że będzie, ja się staram ogarnąć i jakoś to wszystko szybko zorganizować, a później nagle coś nie pasuje i okazuje się, że ja na darmo się narabiałam:/

didi
moja kuzynka często chodziła z dziećmi do Pleciugi i podobno teraz w szkole nawet Pani zauważyła, że dzieci są takie bardziej obyte z teatrem

mona już niedługo będziecie razem :) Ja też zawsze staram się umawiać do lekarza tak, żeby M mógł z nami jechać. Czasami ewentualnie biorę mamę, bo samej mi ciężko ogarnąć mojego łobuza ;)

Do tej pory nie poprasowałam, bo Szymonowi idą 3 zęby na raz i strasznie marudzi nawet przez sen w nocy popłakuję i jak nie trzymam go chociaż za rączkę to się budzi.

No wlasnie z mezem najlepiej,tym bardziej ze z tego mojego zadupia wszedzie jest kawalek drogi,a sama z mala samochodem boje sie jechac,ktos musi z tylu kolo niej siedziec.Bo niedaj boze cos by sie stalo :/ a mamy nie moge wszedzie ciagac z nami...
zobaczymy co dzis wymysli co do przyjazdu,napisalam mu w nocy esa ze ma przyjechac w ta sobote i koniec.

Malej wynik morfologi o niebo lepszy po zelazie,to najwazniejsze!! :))

reklama
mona - a czemu nie sadzasz jej z przodu tylem w foteliku?... mnie jakoś życie nauczyło radzić sobie samej- ale to dobrze przynajmniej nie jestem od nikogo zalezna.......... ale coś i się wydaje ze po smsie Twój już smignie do Pl---- humorek lepszy? dasz sobie rade tak czy inacze

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry