• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A nasz mlody uwielbia chodzic do fryzjera. Lubi jak mu pani maszynka jezdzi po glowie ( mowi, ze go fajnie smyra ). Ale pierwszy raz bylismy jak skonczyl roczek a wlosy mial krecone do ramion. Polowe glowy dal sobie obciac ale przy drugiej prawie sila go trzymalam. Myslelismy, ze to zapadnie mu gleboko w pamiec ale na szczescie jest inaczej.:-)

reklama
Mona ja się staram nie jeść słodyczy, a Ty mi o pączkach i faworkach piszesz hehe

didi Szymon też już miał strasznie bujną czuprynę. W niedzielę byliśmy na chrzcinach i jak później zobaczyłam te jego włosy na zdjęciach to stwierdziłam, że czas najwyższy do fryzjera :)
Mi się z tej całej wyprawy do fryzjera podoba się dyplom :)

I dzis powturka z rozrywki,maz zadzwonil od slowa do slowa i spiecie...bo powiedzial ze wraca jednak za tydzien...w nerwach powiedzialam zeby do mnie juz do czasu przyjazdu nie dzwonil i nie musi sie spieszyc juz do nas,jak chce moze sobie tam dluzej zostac,ze nie moge na niego liczyc i sie zawiodlam na nim!!...ehh a mialam juz nigdy nie wyc przez faceta:( papa dziewczyny milego wieczorku

My dzis objadamy sie faworkami. Mlody pomagal babci skrecac a potem powiedzial, ze sie zastanowi czy nas poczestuje, bo sie napracowal:-D.
Dzis równiez zapisalam mlodego do szkoly ( juz z glowy).

Mona napewno dasz sobie swietnie rade z malutka. A jak przyjedzie mąż, to napewno szybko napiecie miedzy wami sie rozladuje:-).

Mona dasz radę.
Ja uważam, że dziecko dobrze jest przyzwyczajać od początku do podróżowania autem samemu na tylnym siedzeniu, tak robiłam z pierwszym synem i tak samo robię z drugim. Owszem ten "pierwszy" raz jest trudny bo się nie wie co nas czeka ale warto. Ja z racji tego, że M wiecznie nie ma jestem zmuszona sama jeździć z dziećmi i już przywykłam. Ostatnio nawet zabrałam małego do Radziszewa a to z Pogodna ponad 20 km w jedną stronę i było o.k. przespał całą podróż w obie strony. Sebastian od początku jeździ z tyłu sam no z bratem czasami ale raczej nie zdarza się żeby ktoś dorosły z nim siedział bo po prostu nie ma miejsca z racji dwóch fotelików. A jak Filip miał niespełna dwa lata wybraliśmy się na Mazury i też sam jechał z tyłu i było o.k. bo był przyzwyczajony.

A mój Filip lubi chodzić do fryzjera, ale za to nienawidzi myć głowy. Wyje tak, że chyba całe osiedle go słyszy.

hejka:)

a moje gagatki oby dwa nie za bardzo lubią sie ścinać:(

Mona kobito trzymaj się dzielnie:) i też postaw się w jego sytuacji,jak mu robisz awantury to on też cierpi,a na pewno nie jest mu tam samemu łatwo-bez Ciebie i bez małej.a ,że zostanie dłużej to tylko dlatego,ze robi to dla was:) ja wiem,ze wolałabyś go mieć już przy sobie,ale jeżeli załapał dobrą pracę to nie che jej stracić.a teraz są ciężkie czasy:( a przy dziecku pieniądze sa potrzebne. szczescia nie daja,ale ułatwiają życie. a Ty dasz sobie z małą rade jeszcze przez ten tydzień:) jak nie to mozemy ci pomoc:))

dziś muszę zawieść tubki i rezygnuję z jej pracy:D cieszę się.jutro polatam po hurtowniach i zrobię kartki na wielkanoc i inne okazje i posprzedaje:) juz mam chętną ,że weźmie je do kiosku:) to już coś:) i w 98% papierniczy:D

Mona głos oddany :)

Jak dobrze pójdzie to za miesiąc będziemy mieli w końcu drzwi i będę mogła zrobić parapetówkę! :)

Dziewczyny możecie polecić jakieś fajne rowerki trójkołowe? Szymon dostał dzisiaj od dziadka auto, ale jak byliśmy w Bobolandzie to bardzo zainteresowały go rowerki, ale jakoś nie miałam weny do oglądania i najpierw wolę pooglądać w necie co o którym piszą ;)
A auto to chyba prezent dla tatusia, bo siedzi i się bawi pilotem hehe

reklama
Mona zagłosowane. Ładna dziewczyna :)
Czarodziejka u nas jeszcze nie ten etap więc nie pomogę w wyborze rowerka.

Za tydzień mój smyk kończy roczek i zastanawiam sie z jakiej cukierni kupić torcik. W zeszłym roku brałam dla brata z Kozłowskiego w Zdrojach i byłam zadowolona ale może Wy macie jakąś fajną cukiernie sprawdzoną? A na chrzest braliśmy z czekoladowej. Fakt był piękny ale droogi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry