• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

• Starter tematu Starter tematu agaklaudia2
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Happybeti dość dobrze znam Sz-n ale takiej pralni to ze świecą szukać. Nigdzie nie widziałam :(
Mona dzięki. Fajne torciki teraz trzeba sie na coś zdecydować. W sumie podobne do tych z Kozłowskiego. Piekarnia - Cukiernia „SMAK” Adam Kozłowski w Szczecinie

Matyldo nie uwierzysz wczoraj sobie posmarowałam ręce tą próbką kremu od Ciebie. Fajny zapach trochę przypomina mi pączki, dłonie też ładnie wygładzone. Mówię sobie może warto się skusić a tu po 4-5h wyskoczyły krostki uczuleniowe. Całe dłonie mnie swędziały a nigdy nie byłam na żaden kosmetyk do rąk czy do twarzy uczulona. Szok. Na szczęście dzisiaj już ok ale tego do stóp już nawet nie próbuje :D
Czarodziejko te rowerki biegowe to super sprawa ale chyba dla troszkę starszego dziecka.

Happybeti ja szczerze nie widzialam zadnej pralni :/ jak cos znajde to dam znac:)

A moja mala cos dzis ma straszny katarek i zaczyna mi kaszlec:/ oby jej szybciutko przeszlo:/ mezus juz wczoraj zadzwonil na spokojnie pogadalismy i jest w miare ok juz :) a jutro z mala jade rano na Uni Lubelskiej do szpitala z tym naczyniakiem...

Mona,to trzymam kciuki za wizytę:)****.Oby było ok.

AAA...gdzie masz linka do chrześnicy?Jeszcze chyba wczoraj był i głosowałam,a dzis już nie ma...czyżby konkurs się skończył?

hej dziewczyny:)

silke może sama zrób tort?:) ja wtym roku sama zrobię badz tesciowa:D mielismy robic w norbelino,ale chyba nie wyjdzie.teraz w cukierniach takie drogie te torty:/ a i tak połowa gości(w tym dzieci) nie zje do końca-bynajmniej u mnie jest tak co roku.

mona głos oddany :) a jak sie czujesz? dalej zła na meża?

troche latam,załatwiam sprawy.w piątek bylissmy u znajomych,troche dzidzia sie pozajmowałam:) dzis i jutro bede robic kartki,to jak zrobie wstawie fotki:) aby sie pochwalic,bo juz robie dla siebie:)

carolaine nigdy bym nie uwieżyła w to co piszesz, ten krem jest dla osób z bardzo suchą skóra i z AZS, normalnie szkok w głowie mi sie nie mieści.
a jak w środę, zabieg aktualny?
jak twoja buzia po I kwasie?

Czesc dziewczynki:)
Bylismy w tym szpitalu z naczyniaczkiem dzis,lekarz obejrzal popytal czy ktos z rodziny kiedys mial,czy rosnie...w sumie nic nie powiedzial ,tylko tyle ze mam robic zdjecia i obserwowac czy nadal rosnie,za pol roku na kolejna wizyte,musze tylko obcinac jej czesto paznokcie zeby nie zadrapal(zeby infekcja sie nie wdala) no i na slonko nie wystawiac(bedzie z tym ciezko bo jest na buzce):/ i tyle.Bylam tam z piec minutek,tak jakos na szybkiego i zaraz wolal nastepna osobe.Wydaje mi sie ze prywatnie inaczej by do tego podeszli! Przed nami byla 3 miesieczna dziewczynka,miala duzego naczyniaka na glowce(wielkosci jablka)biedna tak tam plakala,cos jej robil bo wyszla kruszynka z bandarzem:(
Kurcze my jutro jeszcze usg bioderek kolejne w czwartek do pediatry(zmiana mleka z Nutramigenu na inne)a piatek szpital i alergolog-normalnie tydzien na wariackich papierach:)))
Happybeti dzieki ze glosowalas:*:*,zaraz zobacze ,jak cos to wkleje linka,bo nawet nie wiem czy konkurs jeszcze jest.
Ewon zla juz nie jestem,bo nic mi to nie da...przeszlo juz mi choc wczoraj znow przez tel.bylo spiecie,ale wraca w ta sobote i jest ok:)

a my robilismy urodzinki tutaj:) KUBUŚ Sala Zabaw dla Dzieci - imprezy urodzinowe, zajęcia ogólnorozwojowe, angielski
ja lubie to miejsce bo jest tylko 1 impreza:)
https://picasaweb.google.com/pocztowkiSzczecin/5UrodzinkiIgora?feat=directlink

miałyśmy urodziny w stylu pirackim:) wszyscy sie przebrali była piracka mapa i skarby pirackie:)
bo i urodzinowy tort!!! ze statkiem pirackim:) https://picasaweb.google.com/pocztowkiSzczecin/5UrodzinkiIgora#5571110216960089986
Wszystko było jak najbardziej jadalne:)

reklama
Hej
Matyldo też się nie spodziewałam tego uczulenia. Wizyta z mojej strony jak najbardziej aktualna, tylko umawialismy się chyba bez kwasu? :) Po pierwszej "łuszczyło" się na 3 dzień a teraz to nie wchodzi w grę bo to akurat w sobotę.
Mona rzeczywiście trochę dziwna ta wizyta. A ten naczyniak to mniej więcej jaki duży?
Aniołek śliczny ten piracki torcik :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry