reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Hej!
Zrobiło się ciepło na dworze słonko świeci, trochę wieje i cosik nas wywiało z naszego forum. ;-)Ja korzystam z każdej okazji i jak tylko nie pada śmigam ze swoją Wiki na spacery do Parku Kasprowicza. Przynajmniej w ten sposób odpoczywam, bo moja córcia porządnie raczkuje i przymierza się do chodzenia czyli wszędzie jej pełno:-) Nie mogłam się doczekać kiedy będzie raczkować i chodzić , a teraz z łezką w oku wspominam jaka była mała, słodka i mało ruchliwa w rożku:-)
Odezwijcie się Mateczki Szczecinianki!

reklama
Witam i pozdrawiam:)
Ja siedzę z Wiki w domku i dopiero wieczorem mam czas żeby zajrzeć na forum:)
Córcia raczkuje (albo lepiej powiedzieć że perszinguje na kolankach) i teraz muszę jej strasznie pilnować:-) więc nie ma czasu na szperanie w necie.

Dziewczyny! Pomóżcie, proszę, szczecińskiemu hospicjum dla dzieci...

Hospicjum stanęło przed groźbą likwidacji. Pieniądze pozyskiwane z NFZ realizują zaledwie jedną trzecią potrzeb hospicjum. Prawie połowa (ok. 400 tys. zł. w 2007 r.) potrzebnych środków pochodzi z 1% podatku. Niestety w tym roku zmieniły się przepisy: w zeszłym roku pieniądze z urzędów skarbowych spływały na konto hospicjum systematycznie od stycznia. Teraz Izba Skarbowa poinformowała, że będą one wpłacone nie wcześniej niż w czerwcu. A środki z NFZ skończą się wkrótce. Hospicjum jest fundacją – nie wolno im się zadłużyć. Jeśli skończą się środki, trzeba je będzie zamknąć.

To jest naprawdę bardzo przydatna organizacja – wypróbowałam (niestety).

Więcej tu https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/jedrek-i-hospicjum-15589/

DANE:
Fundacja Zachodniopomorskie Hospicjum dla Dzieci
Al. Powstańców Wielkopolskich 66/68

70-111 Szczecin

Konto bankowe: 75 1500 1722 1217 2006 9774 0000

Jeżeli chcielibyście wpłacić 1% - nr KRS: 0000234513

(dane możecie zweryfikować tutaj: www.zhdd.szczecin.pl )

hej dziewczynki:-)
co tam u Was?
ja chora leżę w domku ... jakieś zapalenie oskrzeli się przyplątało i zaraz płuca wypluje... na dworku pizdzi - ze tak powiem a mały wrzeszczy:baffled:
Joasia - jak się ma brzunio?:-)

Hej!
Hana jak fajnie że się odezwałaś bo już myślałam że nasze forum zamarło całkiem:-(
Pogoda taka do kitu że siedzimy z Wiki w domku i z tęsknotom wypatrujemy słoneczka za oknem:tak:
Wiki wychodzą teraz trzy zęby naraz więc jest całkiem ciekawie:dry:
W nocy śpi ale w dzień tak marudzi że czasami staję na rzęsach żeby ją zając i nic z tego nie wychodzi:-(
Mała przymierza się do samodzielnego chodzenia, więc najchętniej cały dzionek spacerowałaby trzymana za rączki, biedne moje plecy;-)

hejka dziewczyny ja też miałam zapalenie oskrzeli miałam zwolnionko do piątku a jutro już do pracy czuję się w zasadzie już dobrze czasem coś tam odkaszlne
moja mała Wiki jeszcze nie raczkuje a raczej odstawia turlanki na podłodze i wsz ędzie jej pełno

Hey:-)my także jesteśmy ze Szczecina mieszkamy na Pogodnie obecnie spodziewamy sie córci Wiktori, która przyjdzie n a świat w lipcu:-) już nie mogę sie doczekać spacerków z naszą pociechą pozdrawiam Wszystkie mamy Szczecinianki

Witam jestem z prawobrzeża chętnie poznam młode mamy z okolic na wspólne pogaduchy i spacery. Mam 2letnią córeczkę. Pozdrawiam osiedle Słoneczne:-)

reklama
hej laseczki
wiosna dzis co?
az zyc sie chce!!!

i praca cieszy
i marudne dziecko - nawet:sorry2:
co tam u Was?
joasia - wzywam Ciebie jak się brzunio?
Marzena26 i agataq6- witajcie
ja jestem z pogodna:-)

Do góry