reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Ja moje kochane mieszkam w Mielcu od urodzenia jakieś 60km od Rzeszowa.
Mieszkałam tez parę miesięcy w Anglii w Liverpoolu: -) żałuje ze wyjechałam Spowrotem do PL [emoji20]
mamy w takim razie dwie testujace na 17stego wspaniale: -) już się nie mogę doczekać i już odliczać dni
Faktycznie grupę wsparcia mamy super ktoś całkiem inny założył tamten wątek a my go kontunuujemy z tym ze na innym forum
Moje kochane ja zakupiła olej k2mk7 oraz omega-3, niestety Pani nie miała oleju z Wiesolka i się zastanawiam czy go suplementowac jeszcze w tym miesiącu czy dać sobie spokój....
Wczoraj na wieczór wzielam jedna tabletkę clo dzisiaj w pracy myślałam ze umrę niestety ale nie podchodzi mi ten lek....wiec odpuszczam go w tym cyklu
Kochane padam a dopiero weszlam do domu a gdzie jeszcze prysznic i jedzenie. Od jutro zaczynam mierzyć temperaturke bo już mało co leci :-)
Mieszkałam tez parę miesięcy w Anglii w Liverpoolu: -) żałuje ze wyjechałam Spowrotem do PL [emoji20]
mamy w takim razie dwie testujace na 17stego wspaniale: -) już się nie mogę doczekać i już odliczać dni
Faktycznie grupę wsparcia mamy super ktoś całkiem inny założył tamten wątek a my go kontunuujemy z tym ze na innym forum
Moje kochane ja zakupiła olej k2mk7 oraz omega-3, niestety Pani nie miała oleju z Wiesolka i się zastanawiam czy go suplementowac jeszcze w tym miesiącu czy dać sobie spokój....
Wczoraj na wieczór wzielam jedna tabletkę clo dzisiaj w pracy myślałam ze umrę niestety ale nie podchodzi mi ten lek....wiec odpuszczam go w tym cyklu
Kochane padam a dopiero weszlam do domu a gdzie jeszcze prysznic i jedzenie. Od jutro zaczynam mierzyć temperaturke bo już mało co leci :-)
jadzia715
Ja używam conceive plus :-) a mężowi daje fertilman plus i sproszkowany korzeń maca w tabletkach: -)Dziewczyny macie jakiś żel na ruchliwość żołnierzyków???
U mnie 6dc testowanie 30.12
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ewarut
Dziękuję za pomoc [emoji4]Ja używam conceive plus :-) a mężowi daje fertilman plus i sproszkowany korzeń maca w tabletkach: -)
Ewarut
Jeśli nie ma słabej ruchliwości w badaniu nasienia to nie trzeba...Tzn nie używamy nic na ruchliwosc armii mego męża [emoji23]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jadzia715
Hmmm zależy ile się staracie reguła ogólnie przyjęta jest taka,ze para która nie ma dzieci dopuszczalne jest aby starała się rok bez leczenia nieplodnosci pierwotnej , natomiast para posiadająca dzieci po 6 miesiącach powinna rozważyć badania w kierunku wykrycia nieplodnosci wtornejMy z mężem nic nie szamiemy tzn nie jemy żadnych suplementów ani nic to źle?
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Kobietom zleca się badania fsh ,lh, amh, progesteron, estradiol, kortyzol, krzywa cukrowa w oznaczeniu dwu lub trzy punktowym lub glukoza na czczo, prolaktyna bez obciążenia, testosteron, androstendion, i masę innych ale te co wymieniłem to jedne z najważniejszych. Później jeśli leczenie o ile wystąpił jakiś problem nie daje efektu zaleca się wykonanie badania HSG lub sono- HSG a następnie stymulacja owulacji po raz kolejny.lub inseminacja: -)mniej więcej tak to wygląda no i oczywiście BADANIE NASIENIA
:-)
My przyjmujemy suple bo staramy się już o pierwszego bobasa 1.5roku a wciąż nic wiec wspomagał płodność na różne sposoby :-)
Podziel się: