Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja byłam dzisiaj z meżem na tym usg 3d kosztowalo nas to jedyne 250 zł ale cóż ...w dodatku nie mamy płytki bo za późno powiedzieliśmy że chcemyale co tam najważniejsze! dzidzia jest zdrowa śliczna nie jest zbyt duża (30 centyl) i pani doktor powiedziała że na pewno nie będzie ważyć więcej niż jej starsza siostra czyli 3250 w tej chwili ma 1500
usg było bardzo dokładne każdy organ był sprawdzany dwa razy więc mam nadzieje że będzie dobrze oczywiście jest to dziewczynka i nic już tego nie zmieni nawet ja na tym dokładnym usg mogłam to stwierdzić ;-)
poza tym córka zapowiada się na takiego samego spiocha jak jej siostra (co bardzo mnie cieszy) nie zbyt duzo się rusza (ale w normie) i bardzooo dużo śpi na tym usg tez nic nie było w stanie jej obudzić pomimo stareń pani doktor
gratulujęJa tez już po wizycie po 5 tygodniach przerwy bo lekarz był na dłuuugim urlopie. No i przez te 5 tygodni trochę się narobiło, rozwarcie na 2 cm i szyjka bardzo miękka jak to gin obrazowo wyjaśnił "rozlazła". Tak że od wczoraj zakaz wszelkich robót, spacerów (a ja codziennie po 6 - 8 km sobie spacerowałam) , walizka spakowana ma czekać przy drzwiach, do tego fenoterol 4 x dziennie i modlic się o każdy kolejny dzień, ale i tak lekarz przewiduje, że wytrzymam a raczej moja szyjka max 4 tygodnie
. Na szczęście junior zdrowy i pięknie rośnie (2098 g.) :-) - a ja uparta jestem i mam zamiar do 40 tygodnia wytrzymać choćbym miala te tygodnie w pozycji horyzontalnej spędzić.
będzie dobrze na pewno:-)
pozwolił mi też stosować ten no-scar więc.......Rozstępy drżyjcie;-)Ja juz też po wizycie... Wyniki krwi nie najlepsze, balansują na granicy normy , ale nie przepisał mi witamin poza feminatalem , który cały czas biorę.Stwierdził , ze tak patrzy na mnie i zastanawia się gdzie to dziecko się jeszcze zmieści, bo wyglądam jakbym miała zaraz urodzić:-)Usg nie robił, posłuchaliśmy serduszka i wszystko ok;-)
I najważniejsze- przytyłam przez ten miesiąc tylko 2,5 kgpozwolił mi też stosować ten no-scar więc.......Rozstępy drżyjcie;-)
Maleństwo głową w dół ;-)
naszczescie mam jeszcze jedno pudelko jak ten sie skonczy a pozniej pewnie zamowie kolejne :-)

też chyba zainestuję w ten kremik... ttylko ktoś podałby cenę jego??![]()

Tylko KAM gdzie ty masz jakies rozstepy ????![]()

na piersiach moja kochana