Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SYLABA daj znać co tam po wizycieJa mam dziś o 11.00 ostatnie USG żeby dokładnie zmierzyć maluszka i ostatecznie ustalić jego położenie przed porodem a przy okazji odbieram wyniki z paciorka.
Trochę sie denerwuję.

;-)... Poza tym powiedziałam mojemu Konradkowi, że ma się spinac bo jak się urodzi do końca listopada to dostanie paczkę z pracy męża)) Powiedziałam mu, żeby zrobił coś dla rodziców i dał im szanse pojeść słodkości...

.Mała "przytyła" do 2800g.. Rozwarcie mam na jeden palec, czopa śluzowego już nie ma, a po KTG tez ok - mała się wyszalała przy tym badaniu - na 25 min badania, ona pokopała mnie jakieś 24 razy
..cwaniara mała:-)..ale na razie macica bez skurczów..z tego, co mi powiedziała doktorka, to akcja może się zacząć w każdej chwili, ale i może za parę dni
..więc czekamy..ech a ja przejrzałam swoją dokumentację ze szpitala i m.in. wyniki usg i okazało się , że małemu nóżki nie urosły od ostatniego usg 5 paździenika... teraz są 2 mm dłuższe , ale to mało.... FL-długość kości udowej 66 mm. a u Was jak?