reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

Jestem po KTG i usg... Na poród się nie zapowiada. Do 20 mam spokojnie chodzić, a później - okaże się co dalej. Jak to ujęła Pani doktor: może to być jutro a równie dobrze 22... Mała szaleje - na KTG w ciągu pół godziny 31 ruchów!!!!! Miałam jeden skurcz 50%, który trwał około 2 minut. Od poniedziałku codziennie mam się stawiać na KTG.

reklama
dziunka , natalunia ...
niestety musicie poczekać jeszcze trochę....
oby nie za długo;-) ale miejmy nadzieję że będzie wszystko ok...:tak:

ja się zastanawiam co ze mną....:sorry: ale nie chce mi się rozpisywać... jutro termin....
więc poczekam

byłam dziś u gina nie zbadał mnie nawet tylko tętno maluszkowi sprawdził. W poniedziałek ide do szpitala a we wtorek cc NARESZCIE no chyba że sie coś zacznie wcześniej.

Witam kobitki!!! Dziś byłam u gina i okazało się, że już pojawiły sie skurcze na KTG i że jest rozwarcie na jeden palec... Czy to znaczy, że to kwestia kilku dni czy tez można dłużej chodzić? Jakoś mi nic nie powiedział a ja ciapa też się nic nie zapytałam... :sorry:

Witam kobitki!!! Dziś byłam u gina i okazało się, że już pojawiły sie skurcze na KTG i że jest rozwarcie na jeden palec... Czy to znaczy, że to kwestia kilku dni czy tez można dłużej chodzić? Jakoś mi nic nie powiedział a ja ciapa też się nic nie zapytałam... :sorry:
niektóre dziewczyny mają tak, że szyjka rozwiera się przez jakiś czas i dopiero następuje poród. IzaBK chodziła około 2 tygodni z 2 cm rozwarciem :)
a niektóre są zamknięte i jak szyja zaczyna sie rozwierać to za parę godzin poród. Nie ma reguły, niestety :no:

ja to jestem ciekawa co bedzie za opis pod suwaczkiem jak bedzie 43 t :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No Malinie już to nie grozi. Prawdopodobnie jutro wywołują :))))

reklama
ja mam rozwarcie na 3cm od ok 20pazdziernika i co nic sie nie dzieje:-(wiec nie ma reguly...u Ciebie moze to byc kwestia dni a mozesz przenosic tj ja:-(

Do góry