reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Anja wpisujesz tyle lat, ile miałaś w dniu poczęcia, czyli 28 :happy2: A to drugie to miesiąc, w którym doszło do poczęcia

reklama
Ja najprawdopodobniej dostalam prezent w dzien kobiet :-) I wskazuje na to ze moj maluszek tez bedzie kobietka ale zobaczymy w ten piatek, wogole to jak zerklam teraz to marzec byl jedyna szansa na dziewczynke w tym roku!!!!! przynajmniej dla mnie hehe licze na to ze sie udalo hehehe. Tak sie nakrecam tymi rozmowami z wami ze jeszcze bardziej wytrzymac nie moge heheh
Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcy :szok:

Żeby tylko Twoja dzidzia nie okazała się zbytnio wstydliwa i nie zasłoniła się rączką, albo nie zacisnęła nóżek! :-) Ja bym się wkurzyła! Tyle czekać na usg a tu NIC! Na szczęście moje młode spały przy ostatnim usg i widziałam wyraźnie dwie pipki :-) Byłabym w ciężkim szoku, jakby po porodzie okazało się, że to jednak chłopcy :szok:

hehehe wkurze sie napewno ale mam jeszcze USG 3D tydzien pozniej w Polsce i nie rusze sie z gabinetu jezeli mi nie powie hehehe:-D

jesli ten chinski jest wierzytelny..tak stu procentowo dziewczynka..hehe..jeszcze nadzieja:-)najgorsze te rozczarowanie...ale nic na to nieporadzimy..ktory plemniczek byl silniejszy i zdrowszy..tego mamy teraz w brzuchalku:-)a zreszta..jeszcze macie szanse dziewczynki...i na dziewczynki i na chopczyki...chyba ja tu jedyna z trzecim jestem na forum..takze..pocieszajcie sie ze jeszcze bedziecie mialy szanse..hihih
byle by tylko zdrowko dopisalo..a kochac i tak bedziemy...:)))

jesli ten chinski jest wierzytelny..tak stu procentowo dziewczynka..hehe..jeszcze nadzieja:-)najgorsze te rozczarowanie...ale nic na to nieporadzimy..ktory plemniczek byl silniejszy i zdrowszy..tego mamy teraz w brzuchalku:-)a zreszta..jeszcze macie szanse dziewczynki...i na dziewczynki i na chopczyki...chyba ja tu jedyna z trzecim jestem na forum..takze..pocieszajcie sie ze jeszcze bedziecie mialy szanse..hihih
byle by tylko zdrowko dopisalo..a kochac i tak bedziemy...:)))
Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swoje :)

Odnośnie tego ostatniego zdania - jak zadzwoniłam do kumpeli zaraz po usg i trochę z wyrzutem powiedziałam, że będzie dziewczyna (bo ta koleżanka wróżyła mi chłopaka) to ona odpowiedziała - nie martw się, pokochasz jak swoje :)
Niezle :-D:-D, ma poczucie humoru kobietka!:-):-):-)

anja ja jeszcze z trzecim dzidziolkiem:-D

ojojojo...to sie ciesze ze nie jestem sama:-Dbo czulam sie wyrozniona;-)hehehe
i widze ze tez masz juz 2 chlopczykow...to tak jak i ja:)))moze juz pisalas co bedzie trzecie...ale ja nie pamietam...:zawstydzona/y:ale zycze ci rowniez dziewczyki:-)przydala by sie taka jedna rodzynka..hehe
takze wiesz mniej wiecej co i ja czuje..jakby byl byc chlopiec..

reklama
moj ginekolog mówi na 100% ze chłopczyk naet ostatnio widzieliśmy małego siusiaczka na usg ale w sumie to nigdy nie wiadomo ile jest takich przypadków ze do konca mówia ze np. chłopiec a rodzi sie dziewczynki....
dal mnie wazne zeby było zdrowe....

Do góry