_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
no co Ty ... pielęgniarka mi to powiedziała.... hah...No, to sie dowiedzialas tyle co ja wczorajprzynajmniej jakiegos lekarza na oczy widzialas bo mnie nie dopuscili
![]()
lekarz mój będzie z jakieś 2 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co Ty ... pielęgniarka mi to powiedziała.... hah...No, to sie dowiedzialas tyle co ja wczorajprzynajmniej jakiegos lekarza na oczy widzialas bo mnie nie dopuscili
![]()
dziewczyny ja tez juz zazynam wariowac..ciage sobie czegos doszukuje...jak mozna rozpoznac zielone wody i czym to grozi dzieciaczkowi??
nooo co ty do męża nie chcą nas dopuszczać, a ty byś chciała odrazu do lekarza...No, to sie dowiedzialas tyle co ja wczorajprzynajmniej jakiegos lekarza na oczy widzialas bo mnie nie dopuscili
![]()
Z tego, co pamiętam ze szkoły rodzenia, to warto na końcówce ciąży chodzić z podpaską - wtedy widać, co się sączy - i te zielone ponoć specyficznie śmierdzą..podpisuje sie pod tym pytaniem. Juz pare razy sie pytalam, ale moje posty gdzies gina. I jeszcze: jak rozpoznac ze sa zielone jak odejda w domu??? nie chodzimy ze szklankami miedzy nogami przeciez
![]()
Dzwoniłam do swojego gina i jestem zawiedziona... Nie umówił mnie na wizytę , bo na razie nie ma takiej potzrebymam zrobić badanie moczu i w poniedziałek pojechać ze skierowaniem na izbę przyjęć... stwierdził , że skoro cisnienie , z którym nie przyjeli mnie ostatnio nie zrobiło na nich wrazenie (150/ 95) to mam jeszcze dodac od siebie , ze boli mnie głowa i czasem obraz przed oczami mi się zamazuje
spytałam po co? on na to , że z takimi objawami to mnie nie pogonia na pewno a inaczej nie ma pewnosci.. mam jeszcze pokazac swoje nogi- a własciwie wałki z obrzekami... jak to nie podziała to pomyslimy dalej...
Ten świat to jakiś absurd... żeby trzeba było tak kombinować aby się ktoś zajął ciężarną....
Tylko ja boję sie o zdrowie swojego dziecka...zobaczymy co powiedzą mi w poniedziałek, ale mam liche przeczucia... nie wiem tylko czemu wszedzie pisza, ze majac takie problemy jak aj trzeba natychmaist zgłosic sie do szpitala a jak przychodzi co do czego słysze - NIE JEST TAK ŹLEBo kazdy mysli ze ciezarne panikuja. Nie mowie, ze nie, ale nieraz "panikuja sensownie"! A do tego mysle ze w wiekszosci lekarze i polozne potrafia radzic sobie tylko w standardowych sytuacjach, a jak cos odbiega od normy to wola to lekcewazyc![]()
Tylko ja boję sie o zdrowie swojego dziecka...zobaczymy co powiedzą mi w poniedziałek, ale mam liche przeczucia... nie wiem tylko czemu wszedzie pisza, ze majac takie problemy jak aj trzeba natychmaist zgłosic sie do szpitala a jak przychodzi co do czego słysze - NIE JEST TAK ŹLE