Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wyobraziłam sobie jak Beniu macha pępkiemAnapi - co kraj to obyczaj.
Ale rączkami dziecko bardziej macha niz pępkiem ;-)

mam nadzieję, że rodzina zrozumie, bo ja też chcę tak zrobić, chociaż coś czuję, że zaraz będzie, że wymyślam, że przesadzam i takie tam... no zobaczymy, mężowi przekażę rolę odganiania gości :-) no a poza tym nie wiadomo jak ja się będę czuła i jeszcze mam gości przyjmować, o nie! chyba nie dam radyja nie chce odwiedzających w szpitalu....mam jakies taki nastawienie...a wiec jak dla mnie na szczescie rodze nie w moim miescie bo szpital lepszy(maly i opieka lepsza,mimo,ze u nas wielki szpital,super sale,ale kazdy narzeka na opieke) i trzeba dojechac wiec mąz bedzie dojezdzal...a odwiedziny po min.2 tyg.w domu,zeby maluszek sie oswoił z bakteriami....
Myślę, że ktoś życzliwy zawsze dowiezie, liczę na Mamę Taty Młodej bo ma klucze ew. jakaś koleżanka tylko klucze bym jej musiała dać zawczasu bo podczas porodu mogę nie mieć głowy na to
Do mnie ze szpitala jest 5 min autem. 
- ale na razie nie spakowałam do torby ale chyba by wypadło